Beşiktaş'a yeni Atiba! Ayrılık yok transfer var: Elinizi çabuk tutun

Sezon sonunda Atiba Hutchinson ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, tecrübeli futbolcunun yerini Niko Rak transferiyle doldurmak istiyor. 18 yaşındaki Hırvat ön libero Niko Rak, birçok Avrupa devinin radarında bulunuyor. 38 yaşındaki Atiba ile yeni sözleşme imzalamayı düşünmeyen Beşiktaş, elini çabuk tutup oyuncuyu devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak için Sibenik ile resmi temaslara başlıyor.

Atiba ile sezon sonunda yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, oyuncunun yerini Niko Rak ile doldurmak için girişimlere başladı. Beşiktaş, Barcelona ve Manchester City gibi birçok Avrupa devinin gündeminde olan 18 yaşındaki ön libero Niko Rak için Sibenik ile resmi görüşmelere başlıyor. 38 yaşındaki Atiba Hutchinson ile 30 Haziran 2022'de vedalaşmaya hazırlanan Beşiktaş, elini çabuk tutup devre arası transfer döneminde Niko Rak'ı kadrosuna katmayı planlıyor.

BEŞİKTAŞ UZUN SÜREDİR NIKO RAK'IN PEŞİNDE

Sportske Jutarnji'nin haberine göre Beşiktaş, uzun bir süredir Niko Rak ile ilgileniyor. Beşiktaş'ın Rak transferinde ise oldukça güçlü rakipleri bulunuyor. Son olarak Sibenik'in Dinamo Zagreb ile oynadığı maçı eski İspanyol futbolcu Jose Mari Bakero takip etti. Bakero, şimdilerde Barcelona adına oyuncu izliyor. Barcelona'nın yanı sıra Manchester City de daha önce Rak'ı izlemişti. Sibenik, Rak'ın satışından bir gelir talep ederken ara transferde veya sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor.

BU SEZON 15 MAÇTA 2 ASİST YAPTI

26 Temmuz 2003 doğumlu ön libero Niko Rak, bu sezon Sibenik formasıyla ligde 15 maçta 2 asistlik performans sergiledi. Niko Rak, Hırvatistan 19 Yaş Altı Milli Takımı'nda da forma giyiyor.