Beşiktaş ve Galatasaray'ı dev rakipler bekliyor

Beşiktaş ve Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde güçlü takımlar bekliyor. Kartal, büyük ihtimalle 4. torbada yer alacak. Aslan'ın ön eleme rotası ise bir hayli karışık.

AKŞAM

Beşiktaş, Devler Ligi'ne grup aşamasından katılacak. Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi için ön eleme biletini aldı.

Aslan'ın 2. ön eleme turu için muhtemel rakiplerinin bazıları, PSV Eindhoven, Celtic ve Midtjylland-Kopenhag/Sparta Prag/Rapid Wien. Ancak bugün Avrupa Ligi finalinde Manchester United, Villarrel'i yenerse, Aslan 3. ön eleme turuna katılacak ve ardından play-off oynayacak. Cim-Bom'u 3. ön eleme turunda bekleyen rakipler Benfica, Shakhtar, Spartak Moskova, Monaco ve Genk.

Gedson Fernandes: Galatasaray'da büyüdüm

BEŞİKTAŞ: 3. TORBA DÜŞÜK İHTİMAL

Son 5 sezona göre 49.000 puanı bulunan Beşiktaş, büyük olasılıkla kuraya 4. torbadan girecek. Temsilcimizin az da olsa 3. torba şansı var. 1. Torba'da Manchester City, Bayern Münih, Inter, Lille, Sporting Lizbon, 2. torbada Real Madrid, Barcelona, Juventus, PSG, Liverpool ve Sevilla bulunuyor. Chelsea ve Manchester United da 1 veya 2. torbada yer alacak.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Valentin Rosier'in yerine Aurelio Buta geliyor!

GÖZLER MUFC'DE

Bugün 22.00'de Manchester United ve Villarreal, Avrupa Ligi finalinde karşı karşıya gelecek. United kazanırsa, Galatasaray Şampiyonlar Ligi ön elemelerine 2 değil, 3. turdan başlayacak. Mücadele beIN SPORTS Haber'de yayınlanacak.

Alen Markaryan'dan Beşiktaş'ın 16. şampiyonluğunun öyküsü (2): Korona kuşatmasında cendereden çıkış planları