Beşiktaş vazgeçti, Başakşehir kaptı! Philippe Keny transferi tamam

Beşiktaş'a transferi son anda yatan Philippe Keny, Başakşehir'e transfer oldu. İstanbul temsilcisi, Philippe Keny'nin transferi için hem oyuncu hem de Bandırmaspor'la anlaştı.

Fanatik

Uzun süre Beşiktaş'ın gündeminde olan ve transferi son dakikada Siyah-Beyazlıların vazgeçmesiyle yatan Philippe Keny, bir başka Süper Lig ekibine transfer oldu.

PHİLİPPE KENY BAŞAKŞEHİR'DE

Beşiktaş'ın vazgeçtiği Philippe Keny, Başakşehir ile anlaştı. İstanbul temsilcisi, oyuncunun kulübü Bandırmaspor'la da el sıkıştı. Kısa süre içinde İstanbul'a gelecek olan Philippe Keny, sağlık kontrollerinin ardından kendisini Başakşehir'e bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

Philippe Keny geride bıraktığımız sezonda Bandırmaspor ile ligde çıktığı 31 maçta 11 gol, 7 asistlik performans sergilemişti.

NELER YAŞANMIŞTI?

Rusya'dan Spartak Moskova ve İsviçre'nin Zürih takımlarının da ilgilendiği Philippe Keny'nin Beşiktaş'a transferi son anda iptal olmuştu. Yetenekli isimle de büyük ölçüde el sıkışan idareciler, normal şartlarda Kevin N'Koudou'nun sözleşmesini feshedip oyuncuyu almak istiyordu ama işler beklendiği gibi olmadı.

Operasyonun gün yüzüne çıkması sonrasında ilk başta ayrılığa olumlu bakan N'Koudou geri adım attı. Takımda kalmaya daha sıcak oyuncuyu ikna etmeye çalışan idareciler, Fransız kanat oyuncusunu gönderemeyince Philippe Keny transferini iptal etti.