Beşiktaş transferde turnayı gözünden vurdu! Mehmet Aydın Kartal oluyor

Beşiktaş'ta geleceğe yönelik transfer çalışmaları son sürat devam ederken, siyah beyazlı idarecilerin kıskacına takılan son isim Mehmet Aydın oldu. Schalke 04 takımında forma giyen Mehmet Aydın için Beşiktaş resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

aksam.com.tr

Emre KACAN

Ahmet Nur Çebi başkanlığında yeni bir yapılanmaya giden ve tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç yıldız adaylarını da kadroya katan Beşiktaş'ın son bombası Almanya'dan Mehmet Aydın oldu. Schalke 04 takımında forma giyen 2002 doğumlu oyuncu için yönetim resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

MEHMET AYDIN'I BİTİRİP GELECEKLER

Bundesliga 2 ekibi Schalke 04'ten Can Bozdoğan'ı satın alma opsiyonuyla kiralayan Beşiktaş, önümüzdeki günlerde performansını beğendiği oyuncunun transferi için Alman ekibiyle görüşmeye gidecek. Beşiktaşlı yöneticilerin Schalke 04 ile Mehmet Aydın'ın transferi için de görüşeceği, iki transferi birden bitirip dönmek istedikleri öğrenildi.

CAN BOZDOĞAN İÇİN İNDİRİM TALEBİ

Beşiktaş'ın Can Bozdoğan'ın 1.8 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu da düşürmek için pazarlık yapacağı bilgisine ulaşıldı. Bu sezonki performansı büyük beğeni toplayan Can için mali olarak zor durumda olan Schalke 04 ile pazarlık yapılıp uygun bir ücretle transferin bitirileceği iddia ediliyor.

MEHMET AYDIN'IN PERFORMANS BİLGİLERİ

9 Şubat 2002 doğumlu olan Mehmet Aydın, Schalke 04'te bu sezon 15 maçta forma giydi. Sağ bek ve orta sahanın sağında görev alan Mehmet, 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.

aksam.com.tr