Beşiktaş transfer haberleri: Kartal, Cenk Tosun'u kaptı!

Beşiktaş transfer haberleri: Kara-Kartal, İngiliz Everton kulübü ile Cenk Tosun konusunda anlaşma sağladı. Siyah-Beyazlılar, kiralama ücreti ödemeyecek. Kara Kartal, Cenk'in maaşını da Ada ekibi ile yarı yarıya ödeyecek.

AKŞAM

Brezilyalı yıldız Hulk ile anlaşamayan Beşiktaş, golcü transferinde sona geldi ve rotayı eski golcüsü Cenk Tosun’a çevirdi.

Kartal, Everton ile Milli golcünün transferi için büyük ölçüde anlaşma sağladı. Cenk, sezon sonuna kadar kiralık olarak Beşiktaş formasını giyecek. Sözleşmede satın alma opsiyonu olmayacak. Siyah-Beyazlılar, İngiliz ekibine kiralama ücreti ödemeyecek.

YARI YARIYA

Kartal, Cenk Tosun’un maaşını Everton’la yarı yarıya ödeyecek. İngiliz ekibiyle 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan Cenk, son dönemde kadroya alınmıyordu.

Cenk Tosun, “Everton ile Beşiktaş’ın anlaşması halinde yeniden Siyah-Beyazlı formayı giymeye hazırım. Sezon sonuna kadar Beşiktaş’a katkı sağlamak isterim. Eğer Everton transfere onay verirse, benim için sorun olmaz.” dedi.

ATIBA TIVIBU SPOR'DA

Öte yandan Beşiktaş'ın emektar kaptanı Atiba Hutchinson, bugün Tivibu Spor’daki "Atan Alır" programına konuk oluyor. Şükran Albayrak’ın sorularını yanıtlayacak olan orta saha oyuncusu, basketboldaki hünerlerini de sergileyecek.