Beşiktaş transfer haberi! Emre Kocadağ: Hulk ile temasımız oldu

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, son dönemde adı Siyah-Beyazlılarla anılan Hulk'un transferiyle ilgili açıklama yaptı. Kocadağ, “Hulk ile temasımız oldu. Şartlarımıza uyarsa transferini düşünebiliriz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup ettikleri maç sonrası yaptığı açıklamada Brezilyalı yıldız Hulk'un transferi için oyuncunun menajeriyle temasa geçtiklerini resmen açıkladı.

“MENAJERİYLE TEMASIMIZ OLDU”

Fatih Karagümrük maçı sonrasında konuşan Kocadağ, "Hulk iyi oyuncu, tartışmaya kapalı. Bizim bütçemize uygun bir nokta olursa değerlendirmeyi düşünebiliriz, önemli olan bütçemize uygun bir yere gelmesi. 6 ay, 1 yıl, onlar konuşuluyor. Biz hocamız ile istişare ederek yürüyoruz. Hulk ile bir temas oldu, menajeri aracılığıyla. Olgunlaşınca bilgisini veririz." dedi.

SERGEN YALÇIN'A YENİ SÖZLEŞME SORUSUNA CEVAP VERDİ

Kocadağ, "Sergen Yalçın ile sözleşme konusunda görüştünüz mü?" sorusuna ise, "Ümraniye'deyiz her gün her gün bu konuları değerlendiriyoruz. Öncesinde çözmemiz gereken daha önemli konular var. Kenarda bekleyen oyuncular var, onları göndermemiz gerekiyor. Onlarla alakalı teklifleri değerlendiriyoruz. İlgi duyulan oyuncularımız var, onlarla alakalı konuşuyoruz. Bizim ilgi duyduğumuz oyuncular olursa tekliflerimizi yapıyoruz. Beşiktaş'ın yararına olacak teklifleri yapıyoruz. Kendi bütçemizin dışında acele bir şey yapmak istemiyoruz. Bu takıma katkı verebilecek bir oyuncu olması lazım. O anlamda çalışmaya devam ediyoruz." yanıtını verdi.

"KADROYA GİREMEYEN FUTBOLCULARIMIZA TEKLİFLER VAR"

Beşiktaş Asbaşkanı kadroya giremeyen oyuncularına gelen teklifleri değerlendirdiklerin altını çizerek, "Transfer sezonunun bitmesine az zaman kaldı, gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Türkiye içi ve yurt dışından ilgi var. Bizim maliyetlerden kurtulabileceğimiz bir nokta olursa değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.