Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Braga deplasmanında takımını yalnız bırakacak

Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı Braga maçında takımının başına yer alamayacak.

Avrupa Ligi’nde Braga’nın konuğu olacak Beşiktaş’ta, teknik direktör Avcı, geçirdiği ağır grip nedeniyle Portekiz’e gidemedi.

Siyah Beyazlılar ilk olarak Avcı'nın düzelmesi durumunda bu ülkeye gideceğini duyurdu. Ancak Siyah Beyazlıların teknik patronunun durumunda bugün de düzelme olmadı. Avcı, Portekiz'e gitmedi.

Beşiktaş futbol şube sorumlusu Erdal Torunoğulları da geçirdiği ameliyat nedeniyle kafilede yer alamadı. Safra kesesi rahatsızlığı nedeniyle bıçak altına yatan Torunoğulları, tedavisi nedeniyle İstanbul’da kaldı.

BEŞİKTAŞ’TAN AÇIKLAMA

“4 Kasım Pazartesi günü yüksek ateş ve aşırı halsizlik sebebiyle Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde tetkikleri yapılan ve viral üst solunum yolları infeksiyonu tanısı ile tedaviye alınan Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, şikayetlerinde gerileme olmaması sebebiyle bu sabah aynı hastanede tekrar kontrolden geçirilmiştir.

Yenilenen tetkiklerin sonucuna göre Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı'nın "viral infeksiyon üzerinde gelişen süper infeksiyona bağlı atipik pnömoni" tanısı ile tedavisinin devam etmesi uygun görülmüş, tıbbi açıdan uzun uçak yolculuğunun doğurabileceği olumsuzluklar göz önünde bulundurularak kendisine doktorlar tarafından seyahat izni verilmemiştir.

Bu nedenle UEFA kuralları gereği Braga maçında takımımızın teknik sorumluluğunu Recep Uçar yapacaktır.

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’ya geçmiş olsun dileklerimizi sunar, acil şifalar dileriz.”