Beşiktaş, teknik direktör konusunda son noktayı koydu! Önder Karaveli...

Beşiktaş'la Süper Kupa'yı kazanan Önder Karaveli, sezon sonuna kadar A Takım'ın başında olacak. Karaveli'nin gelecek sezonki durumu ise lig sonuna kadar alacağı sonuçlarla netleşecek.

AKŞAM

Şafak GÖZMEN

Beşiktaş, Katar'daki Süper Kupa maçında Antalyaspor'u penaltılar sonucunda 5-3 yenerek kupayı müzesine götürdü. Sezonu 3 kupa ile kapatarak tarihinde bir ilki başaran Siyah-Beyazlılar'da Teknik Sorumlu olarak kulübede bulunan Önder Karaveli de ilk kez kupa sevinci yaşadı. Sergen Yalçın'ın ardından Beşiktaş'ın başına geçen Karaveli'nin gösterdiği performans da başta Başkan Ahmet Nur Çebi olmak üzere tüm yönetim kurulu tarafından memnuniyetle karşılandı.

ARAYIŞLAR SONA ERDİ

Karaveli'nin takımı toparlaması ve göze hoş gelen futbol oynatmasının ardından Siyah-Beyazlılar'da teknik adam arayışları da sona erdi. Beşiktaş Yönetimi, Süper Kupa'nın kazanılmasıyla birlikte takımı sezon sonuna kadar Önder Karaveli'ye emanet etme kararı aldı. Resmi açıklamanın ise ilerleyen günlerde yapılması bekleniyor. 47 yaşındaki çalıştırıcının gelecek sezonki durumu ise ikinci yarıda alınacak saha sonuçlarının ardından mayıs ayında netleşecek.

Beşiktaş'ta Jed Wallace iddiası