Beşiktaş PAOK maçı sonunda ne olacak?

Selanik'te yapılacak olan Beşiktaş PAOK maçının tarihleri de belli oldu. Beşiktaş PAOK maçı tek tur üzerinden gerçekleşecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda siyah beyazlı takımın rakibi, Yunan takımı PAOK ile eşleşti. Tek tur üzerinden gerçekleşecek olan Beşiktaş PAOK maçı, taraftarları heyecanlandırdı. 

MAÇIN SONUNDA NE OLACAK?

Maçın eşitlikle geçilmesi ve uzatmalarda da eşitliğin bozulmaması halinde penaltı atışları sonucunda turu geçen ekip belli olacak.

Turu geçen takım Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turuna yükselecek. Kaybeden taraf ise UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turuna gidecek. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi gruplarına katılması için 2. ve 3. ön eleme turlarının ardından play-off turunda da rakibini elemesi gerekiyor.

PAOK, geçtiğimiz sezon Yunanistan Ligi'ni şampiyon Olympiakos'un 7 puan gerisinde 2. sırada tamamlamıştı. Bir önceki sezon ise 39 sene sonra şampiyonluk sevinci yaşamış ancak Şampiyonlar Ligi play-off turunda Ajax'a elenip turnuvaya katılamamıştı. İki sezon önce şampiyon olan PAOK, namağlup bir şekilde şampiyonluğa ulaşmış ve kulüp tarihinin en başarılı sezonlarından birine imza atmıştı.