Beşiktaş Leipzig maçı özeti önemli anları izle (BJK Şampiyonlar Ligi özet)

Beşiktaş Leipzig özet anları siyah beyazlı taraftarların merak konusu. Şampiyonlar Ligi grup maçlarında ikinci hafta tamamlanıyor. Temsilcimiz Beşiktaş sahasında konuk ettiği Leipzig karşısında ilk yarıda bulduğu gollerle 3 puana uzandı. BJK Şampiyonlar Ligi özet dakikaları sayfamızda yer alıyor. Beşiktaş Leipzig maç özetine Babel ve Talisca’nın golleri damga vurdu. Maçın en ilginç anları ise, Vodafone Park’ta elektriklerin kesildiği ve maçın uzun bir süre durduğu dakikalar oldu.

Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş Leipzig maç özeti siyah beyazlı taraftarların sorguladığı konuların başında geliyor. BJK Şampiyonlar Ligi özeti haberimizde yer alıyor. Beşiktaş sahasında konuk ettiği Alman ekibi Leipzig karşısında ezici bir futbol ortaya koydu. İlk yarıda Babel ve Talisca’nın golleri siyah beyazlı temsilcimizi iki farklı üstünlüğe taşıdı. UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki 2. maçında temsilcimiz Beşiktaş sahasında Alman ekibi Leipzig ile karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi 2-0 kazanan Kartal Kartal, 2'de 2 yaparak büyük avantaj sağladı. Bu sonucun ardından grupta lider Beşiktaş 6 puana yükselirken, 3. sıradaki Leipzig ise 1 puanda kaldı. Öte yandan Beşiktaş, Şamponlar Ligi gruplarında ilk 2 maçını kazanan ilk Türk takımı oldu.

BEŞİKTAŞ LEİPZİG MAÇ ÖZETİ (1.YARI)

4.dakikada sağ kanattan Quaresma'nın ortasında Talisca'nın vuruşunda kaleci topu kornere çeldi.

11’de sol kanattan sıfıra inen Cenk'in penaltı noktasına çevirdiği topa Babel, gelişine çok düzgün bir vuruş yaptı ve direk dibinden topu ağlara gönderdi.

17’de Quaresma’nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda savunma ön direkte topu uzaklaştırdı.

20’de Keita ceza sahası dışından şansını denedi. Top yandan auta gitti.

27.dakikada sol çaprazdan topla buluşan Cenk'in dönerek vuruşu cılız kaldı. Kaleci Gulacsi zorlanmadan topu kontrol etti.

43.dakikada sağ kanattan Quaresma'nın ayağının dışıyla arka direğe kestiği topa Talisca kafayı vurdu ve topu filelere gönderdi.

İlk yarının son düdüğü geldi. Beşiktaş, ilk 45 dakikayı 2-0 önde tamamladı.

BEŞİKTAŞ LEİPZİG MAÇ ÖZETİ (2.YARI)

52.dakikada Keita'nın sağ kanattan yerden çıkarttığı topla ceza sahasında buluşan Sabitzer'in şutunda köşe giden topu Fabri çıkarttı.

58’de Sabitzer yay içinden dönerek uzak köşeye etkili bir şut çıkarttı. Fabri parmaklarının ucuya topu kornere çeldi.

60’ta Forsberg'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Cenk topu ön direkte karşıladı. Seken topal buluşan Bruma'nın şutu yandan auta gitti.

83’te kendi ceza sahasında kaptığı topla rakip yarı sahanın ortalarına karşı depar atan Babel'in ara pasında Cenk'ten önce savunma araya girdi.

90+1’de sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Negredo'nun uzaklaştırdığı topla buluşan Augustin'in vuruşu yandan auta gitti.

Beşiktaş Leipzig maç özeti ve önemli anları izlemek için tıklayınız

Ralph Hasenhüttlİ: Kaybettik ama bu bize iyi bir ders oldu

İşte Ralph Hasenhüttl'in açıklamaları;

"Mağlubiyetle ilgili konuşan Ralph Hasenhüttl "Bence atmosfere karşı kaybettik. Bu sadece ikinci Devler Ligi maçımız. İlk yarı bizim için çok zorlu geçti. Kendi oyunumuzu oynayamadık. Alıştığımız düzenimizi bozdular. Böylesine önemli bir yerde oynamak oyuncularıma ders oldu. Bizim açımızdan iyi oldu" dedi."

"Beşiktaş stadındaki atmosferle ilgili sözlerine devam eden Ralph Hasenhüttl, "Avrupa'da tecrübe sahibi olmak istiyoruz ama deplasmanda böyle bir atmosferi ilk kez yaşayınca takım için de iyi olmuyor. Çok genç bir ekibiz. Pozisyonları değerlendiremedik, ama buradan çok ders çıkardık. Kaybettik ama bu bize iyi bir ders oldu" diye konuştu."