Lask Linz ve Beşiktaş karşı karşıya!

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. maçında bu akşam deplasmanda Avusturya ekibi LASK Linz ile karşılaşacak.

Linzer Stadı'nda TSİ 20.45'te başlayacak maçı Karadağlı hakem Nikola Dabanovic yönetecek. Dabanovic'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Jovica Tatar ile Aleksandar Djikanovic yapacak.  Mücadelenin dördüncü hakeme ise Vojin Vojinovic olacak.    

BEŞİKTAŞ LASK LİNZ MAÇI PERİSCOPE İZLENİR Mİ?

Beşiktaş Lask Linz maçı periscope izleme linki futbolseverler tarafından araştırılıyor. Bir maçın pericope olarak yayınlanması suçtur. Bazı kullanıcılar kendi hesapları üzerinden yayın yapıyorlar. Pericope’un resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

MUHTEMEL 11’LER

LASK Linz: Schlager, Pogatetz, Ullmann, Ramsebner, Michorl, Trauner, Holland, Rantfl, Goiginger, Friesser, Tetteh

Beşiktaş: Tolga, Gökhan, Pepe, Necip, Caner, Medel, Tolgay, Oğuzhan, Lens, Babel, Larin

İstanbul'daki karşılaşmayı Ryan Babel'in golüyle 1-0 kazanan Beşiktaş, bu avantajlı skorla rövanşta tur arayacak. Siyah-beyazlı ekip, her türlü galibiyet veya beraberlikte adını play-off turuna yazdıracak. Beşiktaş'ın iki farklı mağlubiyeti halinde ise tur atlayan ekip LASK Linz olacak. Siyah-beyazlılar, tek farklı gollü mağlubiyetlerde dahi turu geçecek.    

Beşiktaş ile LASK Linz arasındaki mücadelede üst tura yükselecek takım, play-off turunda Nordsjaelland (Danimarka)-Partizan (Sırbistan) eşleşmesinden galip çıkacak ekibin rakibi olacak.

16 AĞUSTOS BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

Yeni sezon öncesinde takımın kalesini 2 yıl boyunca başarılı bir şekilde koruyan Fabricio Ramirez’i 6 milyon Euro karşılığında İngiltere Premier Lig ekibi Fulham’a gönderen Siyah- Beyazlılar, İspanyol eldivenin yerini doldurmak için girişimlerini sürdürüyor.

Bu doğrultuda Ada temsilcisi Arsenal’in Kolombiyalı file bekçisi David Ospina için son bir atağa kalkan Kartal, İngiliz ekibinin 6 milyon Euro’da ısrarcı olması sonrasında geri adım atmak zorunda kaldı.

Bu gelişme sonrasında yönetim, rotayı, teknik direktör Şenol Güneş’in eski öğrencisi Harun Tekin’e kırdı.

Konuşulan rakam 3 milyon Euro

2 hafta önce yapılan Kulüpler Birliği toplantısında yaptığı açıklamada Harun’la ilgilenmediklerini açıklayan Başkan Fikret Orman’ın, Ospina’dan gelen olumsuz haber sonrasında milli kaleciyi gündeme aldığı belirtildi.

Yönetimin, Harun için son olarak 3 milyon Euro isteyen Bursaspor’la LASK Linz mücadelesi sonrasında masaya oturacağı belirtildi.