Beşiktaş ve LASK Linz karşı karşıya!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. en eleme turu ilk maçında Avusturya'nın LASK Linz takımıyla karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'taki mücadele saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Polonyalı hakem Bartosz Frankowski yönetecek.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. en eleme turu ilk maçında Avusturya'nın LASK Linz takımıyla karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'taki mücadele saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Polonyalı hakem Bartosz Frankowski yönetecek.

BEŞİKTAŞ LASK LİNZ MAÇI NEREDEN İZLENECEK?

Frankowski'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Marcin Boniek ile Jakub Winkler yapacak. Zbigniew Dobrynin ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Karşılaşma D-Smart'tan yayımlanacak. Canlı maç anlatımına AKSAM.COM.TR farkıyla ulaşabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ LASK LİNZ MAÇI PERİSCOPE NASIL İZLENİR?

Beşiktaş LASK Linz maçı periscope izleme linki futbolseverler tarafından araştırılıyor. Bir maçın pericope olarak yayınlanması suçtur. Bazı kullanıcılar kendi hesapları üzerinden yayın yapıyorlar. Pericope’un resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ LASK LİNZ MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Uluslararası - UEFA Champions League App, Benfica TV

Bosna Hersek - Arena Sport 1

Brezilya - Watch ESPN Brasil, ESPN no Brasil

Hırvatistan - Arena Sport 1

Makedonya - Arena Sport 4 Serbia

Karadağ - Arena Sport 4 Serbia, Arena Sport 1

Portekiz - Benfica T

Sırbistan - Arena Sport 4 Serbia, Arena Sport 1

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Tolga, Gökhan, Pepe, Roco, Caner, Lens, Tolgay, Medel, Adriano, Babel, Larin

LASK Linz: Schlager, Wostry, Ullmann, Ramsebner, Michorl, Trauner, Holland, Ranftl, Goignger, Frieser, Outabanjo

Siyah-beyazlı ekip, 2. ön eleme turunda Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn'ı 2-0 ve 6-0 mağlup ederek adını 3. ön eleme turuna yazdırdı.

LASK Linz ise bir önceki turda Norveç'in Lilleström ekibini 4-0 ve 2-1 yenerek 3. ön eleme turunda mücadele hakkı yakaladı.

İki takım arasındaki rövanş mücadelesi ise 16 Ağustos Perşembe günü Avusturya'da oynanacak.

Beşiktaş'ın Avrupa'daki 207. sınavı

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Avusturya temsilcisi LASK Linz'i konuk edecek Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 207. maçına çıkacak.

Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 206 maçından 79'unu kazandı, 83'ünü yitirdi, 44 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 273 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 294 gol gördü.

- Şenol Güneş yönetiminde 29. maç

Beşiktaş, Şenol Güneş'in teknik direktörlüğünde 29. Avrupa kupası maçını oynayacak.

Siyah-beyazlı takımın başında Avrupa kupalarında en çok maça çıkan teknik direktör unvanını elinde bulunduran Güneş, LASK Linz önünde rekorunu 29 müsabakaya yükseltecek.

Beşiktaş, 2015-2016 sezonundan beri bu görevde bulunan Güneş yönetiminde oynadığı 28 karşılaşmada, 13 galibiyet, 10 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Şenol Güneş dönemindeki Avrupa kupası maçlarında 49 gol atan Beşiktaş, kalesinde  40 gole engel olamadı.

GÖZLER LARİN’DE

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında geçen hafta B36 Torshavn'ı ağırladığı mücadeleye damgasını, Beşiktaş'ın genç golcüsü Cyle Larin vurmuştu.

23 yaşındaki Kanadalı futbolcu, ilk 11'de başladığı karşılaşmada; 31, 61 ve 79. dakikalarda attığı gollerle hat-trick yapmış ve 6-0'lık galibiyete önemli katkı sağlamıştı. Yeni sezon öncesinde iyi bir kamp dönemi geçiren Larin, şovuna bu akşam da devam etmek için çıkacak.

Alvaro Negredo, Vagner Love ve Mustafa Pektemek'in formsuzluğunun sürmesi, yeni transfer Umut Nayir'in da zamana ihtiyacının bulunması sebebiyle gol yükünü yine Larin sırtlanacak.

Talimatlar verildi!

Linz maçı öncesinde oyuncularıyla bir görüşme gerçekleştiren teknik direktör Şenol Güneş; özellikle orta sahanın kanatlarında görev yapan Jeremain Lens ve Ryan Babel'den sık sık yapacakları ortalarla Cyle Larin'e pozisyon yaratmalarını istediği kaydedildi.

Güneş'in, orta sahanın ortasında görev yapacak futbolculara da topu Larin'le buluşturmaları talimatını verdiği bildirildi.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ

Kara Kartal’da transferden sorumlu yöneticiler, Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Belçikalı yıldız Nacer Chadli için İngiliz ekibi West Bromwich’li yetkililerle pazarlıkta. Chadli de masaya oturdu. Transfer her an bitebilir.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Arsenal bugün Domagoj Vida transferini bitirecek. 29 yaşındaki Hırvat futbolcu için İngiliz ekibi Beşiktaş'a 30 milyon euro bonservis ödemeyi kabul etti. London Evening Standard'daki habere göre son anda bir engel çıkmazsa transfer duyurulacak.

Öte yandan Vida'nın transferinin tamamlanması halinde PSV'den Isimat Mirin de bugün Beşiktaş'a transfer olabilir. Siyah-beyazlıların 3 milyon euro'ya Hollanda ekibini ikna ettiği, Vida'dan gelecek haberi beklediği öğrenildi.

Kagawa ve Götze'den de haber bekleniyor

Dortmund'lu Kagawa için Beşiktaş 5 milyon euro önerdi. Almanlar ise 7 milyon euro istiyor. Beşiktaş bir sonraki satıştan yüzde 10 önererek Alman ekibini iknaya çalışıyor. Beşiktaş, Dortmund'dan Kagawa'nın yanı sıra Mario Götze'yle de ilgileniyor. Satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi sunulan Alman yıldız geçirdiği sakatlıklar nedeniyle formdan düşmüştü.

Persepolis Futbol Kulübü Sözcüsü Pendar Khomarlu, DHA'ya yaptığı açıklamada Beiranvand'ın iddia edildiği gibi hiçbir kulübe gitmesine izin vermeyeceklerini söyledi. İddia edildiği gibi Beşiktaş ile herhangi bir görüşme olmadığını söyleyen Khomarlu, "Böyle bir teklif gelse dahi, Beşiktaş veya başka bir kulübe vereceğimiz yanıt olumsuz olurdu. Ocak ayına kadar Beiranvand dâhil kimsenin takımdan ayrılmasına izin veremeyiz" dedi.