Beşiktaş İtalyan savunmacıyı bitirmeye çalışıyor

Sezonu çifte kupa ile kapatan ve teknik direktör Sergen Yalçın ile yeniden anlaşmaya varan Beşiktaş'ta transfer operasyonu hızlandı. Stoper mevkisine transfer isteyen başarılı hocanın talebi doğrultusunda harekete geçen siyah-beyazlı ekip, bonservisi Juventus'ta bulunan bir isim için devreye girdi.

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak, ligde de yeniden şampiyonluğu göğüslemek isteyen Beşiktaş, bu doğrultuda transferde ince eleyip sık dokuyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporları doğrultusunda arayışlarını sürdüren Kartal, Juventus'un yıldız oyuncusu Daniele Rugani'yi gündemine aldı.

İtalyan Gazzetta dello Sport gazetesi, flaş bir transfer iddiasında bulundu. Juventus'un yollarını ayırmayı düşündüğü stoper Rugani ile Beşiktaş'ın ilgilendiğini yazdı.

Fiorentina'nın da Rugani'yi ısrarla kadrosuna katmak istediği belirtilirken tecrübeli oyuncuyla Bologna, Genoa ve Real Betis'in de ilgilendikleri aktarıldı.

SÖZLEŞMESİ 2023'TE BİTİYOR

Rugani'nin Juventus ile olan sözleşmesi 2023'te sona eriyor. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak sezonun ilk yarısını Fransız ekibi Rennes'de geçiren Rugani, ikinci devrede ise Cagliari'nin formasını giymişti.

(Takvim)