Beşiktaş, Galatasaray'ın evinde kupa kaldırmak istiyor

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin BB Erzurumspor karşısında puan kaybetmesi halinde, Süper Lig şampiyonluk kupasının Türk Telekom Stadyumu'na getirilmesini talep edecek.

Süper Lig'in 39. haftasında evinde Atakaş Hatayspor'u 7-0 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Beşiktaş, pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının sonucunu beklemeye koyuldu.

Beşiktaş şampi... Hatayspor'a gol olup yağdı, mutlu sona çok yaklaştı

A Spor'da "Takım Oyunu" programında yer alan bilgiye göre, siyah beyazlılar, Fenerbahçe'nin Erzurumspor maçında puan kaybetmesi sonucunda Türkiye Futbol Federasyonuna şampiyonluk kupası için başvuruda bulunmaya hazırlanıyor.

Sergen Yalçın: Herkesle eşit şartlarda oynamıyoruz

ÖNCE FENERBAHÇE MAÇI BEKLENECEK

Fenerbahçe eğer, Erzurumspor karşısında beraberlik ya da mağlubiyet alırsa Beşiktaş; federasyona gelecek hafta oynayacakları Galatasaray maçına şampiyonluk kupasının getirilmesi için başvuruda bulunacak.

Erman Toroğlu'ndan şaibe iddialarına yanıt: Hasta ruhlu insanlar! Hatayspor...

Beşiktaş'la Fenerbahçe arasında şu an 8 puan fark bulunuyor. Beraberlik durumunda bu fark 7'e inecek. Bu durumda bir sonraki hafta siyah beyazlılar, Galatasaray'ı mağlup ederse şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.

Beşiktaş'tan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye olay gönderme! Beğeni yağmuruna tutuldu...