Beşiktaş-Galatasaray maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Beşiktaş-Galatasaray maçı nereden izlenir?

Ligde liderliğini sürdüren Galatasaray, Beşiktaş ile karşılaşacak. Sarı Kırmızılı takım, 3 puanı alarak Lig'deki yerini korumak için sahaya çıkıyor. Karşılaşmayı canlı izlemek isteyen taraftarlar Beşiktaş-Galatasaray maçının kanal, saat ve yayın bilgilerini sorguluyor. Beşiktaş-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş-Galatasaray maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İşte Beşiktaş-Galatasaray maçının nereden izleneceğine dair detaylar...

Beşiktaş-Galatasaray maçı için heyecan bekleyiş başladı. Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında iki takım arasında gerçekleşen mücadelede kazanan taraf 2-1'lik skorla sarı-kırmızılı ekip olmuştu. Derbi öncesinde her iki takımın taraftarları, Beşiktaş-Galatasaray maçının hangi kanalda yayınlanacağını sorguluyor. Peki Beşiktaş-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Beşiktaş-Galatasaray maçı nereden izlenir? İşte derbinin yayınlanacağı kanal

BEŞİKTAŞ-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında 3 Mart 2024 Pazar günü Beşiktaş ile karşılaşacak.
Fenerbahçe'nin kazandığı haftada puan kaybetmek istemeyen Sarı Kırmızılı takım, deplasmanda kazanarak üç puanı hanesine yazdırmak istiyor.

Tüpraş Stadı'nda oynanacak karşılaşma 3 Mart Pazar günü saat 19:00'da başlayacak.

Ligin ilk yarısında iki takım arasında gerçekleşen mücadelede kazanan taraf 2-1'lik skorla sarı-kırmızılı ekip olmuştu. Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray, bu mücadeleyi kazanarak zirvedeki yerini korumayı amaçlıyor.

BEŞİKTAŞ-GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

Beşiktaş - Galatasaray maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Ligin ilk yarısında oynanan derbi mücadelesini Galatasaray 2-1 kazanmıştı.

Süper Lig'de çıktığı 27 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik, 9 yenilgi yaşayan Beşiktaş, 46 puan ve averajla haftaya dördüncü sırada girdi.

Ligin geride kalan bölümünde oynadığı müsabakaların 23'ünü kazanan, 3'ünde berabere kalan ve birinden mağlubiyetle ayrılan Galatasaray, hanesine yazdırdığı 72 puanla zirvede yer alıyor.

Beşiktaş-Galatasaray maç kadrosu belli oldu! İşte Beşiktaş-Galatasaray maçının muhtemel ilk 11'leri