Beşiktaş Ersin Destanoğlu'nun yerine Mert Günok'u transfer ediyor

Ersin Destanoğlu'nu 8 milyon euro ve sonraki satıştan pay karşılığı Nice'e satmaya hazırlanan Beşiktaş, genç kalecinin yerini Mert Günok ile dolduracak. Nurullah Aslan da listede olan diğer isim.

Beşiktaş formasıyla geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansın ardından transfer döneminin gözde isimlerinden biri olan Ersin Destanoğlu'na, Fransa Lig 1 ekibi Nice'in yoğun markajı devam ediyor.

SON TEKLİF 8 MİLYON EURO

20 yaşındaki file bekçisi için son olarak 8 milyon euroluk bir teklifte bulunan Güney Fransa ekibinin, Siyah-Beyazlı yönetimle pazarlık halinde olduğu kaydedildi.

ANLAŞMA YAKIN

Tarafların, bu bedele ek olarak sonraki satıştan pay konusunda da görüşmelerini sürdürdüğü ve yakın zaman içinde anlaşmanın olabileceği belirtildi.

ERSİN DE ANLAŞMAYI BEKLİYOR

Kariyerine Avrupa'da devam etmeye olumlu bakan Ersin Destanoğlu'nun da tarafların anlaşmasını beklediği bildirildi. Nice'i gelişimini sürdürmek için doğru bir hamle olarak gören yetenekli kalecinin, sıradaki macerasında da çok çalışmaya devam edip performansını yükseltmeyi planladığı ifade edildi.

ERSİN'İN YERİNE MERT GÜNOK

Kara Kartal, Ersin Destanoğlu'nu satması halinde Trabzonspor'un da takibinde bulunması sebebiyle zaman kaybetmeden Başakşehir'in Milli kalecisi Mert Günok için harekete geçecek.

AYRILMAK İSTİYOR

İstanbul temsilcisinde ikinci kaleci konumunda bulunan ve ayrılmak isteyen başarılı ismin düşük bir bonservis bedeli karşılığında Kartal yapılması amaçlanıyor.

NURULLAH ASLAN DA LİSTEDE

Öte yandan Samsunspor'dan Nurullah Aslan da geleceğe yatırım için listede tutuluyor.

(Fanatik)