Beşiktaş, Ersin Destanoğlu-Kaan Ayhan takası konusunda Sassuolo ile anlaştı

Son dakika Beşiktaş haberleri… Süper Lig'de yeni sezona harika bir giriş yapan Beşiktaş, transferde de durmuyor. Son olarak Mert Günok'u kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar, çok konuşulacak bir takasa da imza atmak üzere. Kara Kartal, Ersin Destanoğlu'na karşılık Sassuolo'dan Kaan Ayhan'ı kadrosuna katıyor. Üstelik İtalyan ekibi, milli futbolcunun yanı sıra Beşiktaş'a 2 milyon euro da ödeyecek. Kaan Ayhan'ın hafta sonuna doğru İstanbul'a gelip Siyah-Beyazlılarla sözleşme imzalaması bekleniyor. İşte detaylar…

ERSİN DESTANOĞLU TAKASIYLA İŞ BİTİRİLDİ

Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar, uzun süredir gündeminde tuttuğu Kaan Ayhan transferinde sona geldi. Kara Kartal, milli futbolcunun transferini, Ersin Destanoğlu takasıyla gerçekleştirdi.

Gelen haberlere göre 26 yaşındaki Kaan için kulübü Sassuolo ile bir kez daha masaya oturan Beşiktaş, sürpriz bir teklifle karşılaştı. Çizme ekibi de genç file bekçisi Ersin Destanoğlu için girişimde bulundu.

KAAN AYHAN + 2 MİLYON EUROYA ANLAŞMA TAMAM

İşte bu sırada kıran kırana pazarlıklar başladı. Ve taraflar büyük oranda anlaştı. Bu anlaşmaya göre Beşiktaş cephesi Ersin Destanoğlu karşılığında Kaan Ayhan artı 2 milyon euro istedi. Bu talep de İtalyanlar tarafından kabul gördü.

BU HAFTA SONUNA DOĞRU İSTANBUL'A GELİP İMZAYI ATACAK

Kaleye Mert Günok takviyesini yapan siyah-beyazlılar, böylece Ersin konusunda manevra sağlarken, üstüne bir de yerli stoper oynatma şansı yakaladı. Alınan bilgilere göre Kaan'ın bu hafta sonuna doğru İstanbul'a gelip resmi imzayı atacağı kaydedildi.

(Fotomaç)