Beşiktaş caosta!

Sahasında kayıp Kartal, Da Costa'nın kurbanı oldu. 41'de nefis gol atan hücumcu; 80'de takımını yeniden öne geçirip, 83'te hat-trickini tamamlayarak skoru belirledi. 90+3'teki şutu da direkten döndü.

AKŞAM SPOR

Nisan 2023'te sakatlanan T.Talha ilk kez süre aldı.

Necip çıkarken, 'Vefakar oyuncumuz' anonsu yapıldı.

Da Costa, kariyerinin ilk hat-trick'ini yaptı.

Kasımpaşa'nın 14 şutuna BJK 9 şutla karşılık verdi.

2

Beşiktaş'a konuk olduğu son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Kasımpaşa (1M), daha önceki 19 ziyaretindeki galibiyet sayısını geride bıraktı (1G 3B 15M)

1

Kasımpaşa ağlarını havalandıran Semih Kılıçsoy, 2007/08 sonrası dönemde Beşiktaş formasıyla üst üste iki Süper Lig maçında gol atan en genç oyuncu oldu (18 yaş 143 gün)

1

Beşiktaş maçını başladığı 11 ile bitiren Kasımpaşa, Fenerbahçe'den (3-1 vs Akhisarspor; Nisan 2017) bu yana bir Süper Lig maçını oyuncu değişikliği yapmadan tamamlayan ilk takım oldu (3-1).

İŞİN KEYFİ GOL VE ASİST

Beşiktaş deplasmanında kariyerinin ilk hat-trick'ini yaparak takımına galibiyeti getiren Yeşil Burun Adalı Nuno Da Costa maçtan sonra şöyle konuştu: "Her topta maçın son topuymuş gibi oynadık. Bu galibiyetle emeğimizin karşılığını aldık. Gol ve asist bu işin keyfi . Takım için oynadığınızda daha fazla skor katkısı gelecektir.