Beşiktaş bulutların üstünde

21'de Onur, 42'de Muleka'nın golleriyle devreyi 2-0'la kapatan Beşiktaş'a 83'te Kaina cevap verdi. 90+3'te ayağa kaldıran genç Semih, avantajı getirdi.

AKŞAM SPOR

Rövanş mücadelesi perşembe günü Arnavutluk'ta.

Amartey kadroya alınmadı, Onana yedekten girdi.

BJK'nın Avrupa'daki 300. golünü Onur kaydetti...

KADRO DEĞİŞTİ

Tirana maçı için UEFA'ya bildirilen kadrodan Emrecan Uzunhan çıkartıldı. Emirhan Delibaş ve Oğuzhan Akgün dahil edildi. Sakatlıkları bulunan Cenk, Tayyip Talha ve yeni transfer Amartey kadroda yer almadı.

TARAFTARDAN TEPKİ

Beşiktaş taraftarı daha maç başlamadan 'Yönetim istifa' tezahüratıyla stadı inletti. Yönetim aleyhine tezahüratlar müsabaka boyunca sürdü. TFF Başkanı Büyükekşi'ye karşı da tepki gösterildi.

KATILACAKLAR VAR!

Güneş: "Yönetimimiz çalışıyor. Amartey ve Onana geldi. Aramıza yeni isimler katılacak."

Yeni sezonun ilk resmi maçını Tirana ile oynayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, transferler ve takımın durumu hakkında, "Yönetimimiz gayreti gösteriyor. Onana ve Amartey geldi şu ana kadar. Diğer görüştüğümüz oyuncuları da zaman içinde kadromuza katacağız. Kampta çok çalışarak oldukça mesafe aldığımızı düşünüyorum. Takımın durumundan memnunum" açıklamasını yaptı. Beşiktaş'ta Ante Rebic ve Chamberlain'de işlem bitmek üzere. Bakhtiyor Zaynutdinov transferinde de önemli mesafe katedildi.

DOKUNUŞ!..

Şenol Güneş'in sağ açıkta şans verdiği Onur Bulut, attığı gol ve ofanstaki katkısıyla yeni transfer etkisi yaptı. Geçen sezonun eleştirilen ismi Jackson Muleka, şık golü ve performansıyla hocasından alkışı kaptı.