Beşiktaş Bayern Münih maçı ne zaman hangi gün saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile eşleşen Beşiktaş’ta maçın günü ve ne zaman oynanacağı merakla bekleniyor. Beşiktaş Bayern Münih maçı ne zaman hangi gün saat kaçta oynanacak? Devler Ligi’nde ilk kez gruptan çıkmayı başaran Beşiktaş, Alman panzeri karşısında sürpriz yapabilecek mi? İşte yanıtı merakla beklenen Beşiktaş Bayern Münih maçı günü ve saati.

Beşiktaş Bayern Münih maçı ne zaman hangi gün saat kaçta oynanacak? Bayern Münih Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak sorusuna siyah beyazlı taraftarlar yanıt arıyor. Şampiyonlar Ligi son 16 turu eşleşmeleri için yapılan kura çekiminde Beşiktaş’ın rakibi Alman devi Bayern Münih oldu. İlk maçı deplasmanda oynayacak siyah beyazlı temsilcimiz, zorlu deplasmandan avantajlı bir skorla dönmeye çalışacak. İşte, Beşiktaş Bayern Münih maçı tarihi.

BEŞİKTAŞ BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu kapsamında Bayern Münih ile karşılaşacağı ilk maç 20 Şubat Salı günü saat 22.45'te oynanacak. Karşılaşmanın rövanşı ise 14 Mart Çarşamba günü saat 20.00'da Vodafone Park Stadyumu'nda gerçekleşecek. 

Beşiktaş'ın da yer alacağı son 16 turunda ilk maçlar 13 - 14 Şubat ve 20 - 21 Şubat, rövanş maçları ise 6 - 7 Mart ve 13 - 14 Mart tarihlerinde oynanacak.

Bayern Münih-Beşiktaş ilk karşılaşması, 20 Şubat 2018 Salı günü saat 22.45'te TRT 1'den naklen ve şifresiz yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ’IN FİKSTÜRÜ ZORLU

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Bayern Münih mücadelesinden tam 5 gün sonra, 25 Şubat tarihinde Fenerbahçe ile Vodafone Arena'da mücadele edecek. Zorlu derbiden çıktıktan 1 hafta sonra ise Beşiktaş'ın rakibi bu kez Trabzonspor olacak. Siyah Beyazlılar 4 Mart tarihinde Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş'ın 14 Mart tarihinde oynanacak Bayern Münih rövanşı öncesinde son lig karşılaşması ise 11 Mart'ta oynayacağı Gençlerbirliği mücadelesi olacak. 

20 Şubat Bayern Münih

25 Şubat Fenerbahçe
4 Mart Trabzonspor
11 Mart Gençlerbirliği
14 Mart Bayern Münih