Beşiktaş, Atiba ve Gökhan Töre'yle yeni sözleşme konusunda anlaştı

Teknik direktör Sergen Yalçın ile 1 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşan Beşiktaş, iç transferde Atiba Hutchinson ve Gökhan Töre'yle de kontrat yeniliyor.

Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda hareket eden siyah beyazlılar, öncelikle Atiba Hutchinson ve Gökhan Töre ile mukavele yenileme kararı aldı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Transfer çalışmalarını yürüten başkan Ahmet Nur Çebi ve asbaşkan Emre Kocadağ, her iki oyuncuyla da fazla sorun yaşamadan anlaşma sağladı.

"AYRILMAYI BİR AN BİLE DÜŞÜNEMEM"

8 yıldır siyah beyazlı formayı giyen ve istikrarlı performansıyla taraftarların sevgilisi haline gelen Atiba; Çebi ve Kocadağ ile yaptığı görüşmede, "Beşiktaş benim ailem oldu. Ayrılmayı bir an bile düşünemem. Bir yıl daha kalacağım için mutluyum" dedi.

"GELECEK SEZONDA DAHA FAZLA KATKI YAPMAK İSTİYORUM"

Gökhan Töre ise "Geçen sezon transferimi gerçekleştirerek bana yeni bir şans verdiniz. Bu yüzden size teşekkür borçluyum. Gelecek sezon takımıma daha fazla katkı yapmak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

(Hürriyet)