Beşiktaş Asbaşkanı Fatih Hakan Avşar: Batan gemiyi kurtardık

Beşiktaş Asbaşkanı Fatih Hakan Avşar, kulübü mali olarak kötü durumda devraldıklarının altını çizdi ve “Batan bir gemiyi en azından yüzdürdük. Yönetim alkışı hak ediyor.” dedi.

AKŞAM

Beşiktaş Asbaşkanı Fatih Hakan Avşar, kulübü mali anlamda bir düzlüğe getirdiklerini belirtti. Avşar, "Almış olduğumuz yapı sürdürülebilir değildi. Başkası gelse belki de anahtarı bırakıp gidebilirdi. Çok ciddi bir özveri var. Başkanımızın özellikle de... Belki de batan bir gemiyi en azından yüzdürdük. Çok zor kararlar alıyoruz. Bazen camianın tepkisiyle karşılaşıyoruz. Ama sadece camia bizi alkışlasın, bir iki sene sonra çok büyük bir mali sorunla karşılaşılsın anlayışında olmadık" dedi.

Alvaro Negredo'dan Pepe ve Sergio Ramos itirafı

"BAŞARIYI SATIN ALMAK İSTEMİYORUZ, YARATMAK İSTİYORUZ"

Kulübün tek bir lirasını bile boşa harcamadıklarının altını çizen Hakan Avşar, "Beşiktaş'ın bir tek delikli kuruşuna zarar getirmeyeceğiz. Her kuruşu harcarken, kendi paramızı nasıl harcıyorsak, beş kat daha fazla düşünerek harcıyoruz. Hep bu zihniyetteyiz. Voleybolda neden küme düştük? Sürdürülebilir bir durum yoktu. Kuvvetli bir altyapınız olsa... Beşiktaş gibi bir kulübün altyapısında kimse yok. Biz başarıyı satın almak istemiyoruz. Biz başarıyı yaratmak istiyoruz" diye konuştu.

Dorukhan'a taviz yok