Beşiktaş Akhisar canlı yayın Bein Sports’ta

Spor Toto Süper Lig 21. hafta karşılaşması Beşiktaş Akhisar canlı yayın Bein Sports ekranlarından izlenebilecek. Beşiktaş Akhisar canlı yayın izlemek isteyenler saat 19:00’dan itibaren Bein Sports yayınını takip etmeye başlayacak.

Spor Toto Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş’ın bu haftaki rakibi Akhisar Belediyespor. Beşiktaş Akhisar canlı yayın Bein Sports’dan izlenebilecek. BJK Akhisar canlı yayın için nefesler tutuldu. Saat 19:00’da başlayacak karşılaşmada hakem Barış Şimşek düdük çalacak. Beşiktaş için bu maç çok büyük önem arz ediyor. Siyah-beyazlı ekip, Başakşehir, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada galibiyete ulaşırsa rakipleriyle puan farkını açacak ve şampiyonluk yolunda dev bir adım atacak.

BEŞİKTAŞ AKHİSAR CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

İLK 11’LER BELLİ OLDU

Beşiktaş: Fabri, Gökhan G., Marcelo, Atınç, Adriano, Atiba, Talisca, Oğuzhan, Quaresma, Babel, Cenk Tosun

Akhisar Belediyespor: Bora, Mustafa, Caner, Samardzic, Aykut, Olcan, Miguel Lopes, Ömer, Özer, Sissoko, Cikalleshi

BEŞİKTAŞ’TA MORALLER YERİNDE

Hafta içinde İsrail deplasmanında H.Beer Sheva’yı 3-1 mağlup eden ve UEFA Avrupa Ligi’nde tur atlamak için büyük avantaj yakalayan Beşiktaş’ta moraller yerinde. Beşiktaş, Akhisar'la oynadığı dört iç saha maçının ilk üçünü üçer gol atarak kazandı, ancak son karşılaşmada Akigolar 2-0'lık galibiyet yaşadı. Siyah beyazlı ekip bu maçı kazandığı takdirde büyük avantaj yakalayacak. Şampiyonluk yarışında Başakşehir, Galatasaray ve Fenerbahçe ile çekişen Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybettiği haftada 3 puana uzanarak puan farkını açmayı amaçlıyor.

AKHİSAR ÇIKIŞ PEŞİNDE

Teknik direktörlüğünü Tolunay Kafkas’ın yaptığı Akhisar Belediyespor ise ligde topladığı 24 puanla 13.sırada bulunuyor. Akhisar geçen hafta Rizespor’u mağlup ederek altın değerinde 3 puana uzanmış ve ligde kalma yolunda dev bir adım atmıştı.