Beşiktaş, Aboubakar'ın 1 yıllığına kiralanması konusunda Porto ile prensip anlaşmasına vardı

Record, Beşiktaş’ın Abou’yu istediğini iddia etmişti. Ardından beIN Sports, Aboubakar’ın 1 yıllığına kiralandığını duyurdu ve Cenk Tosun da,”Hayırlı olsun” mesajıyla pot kırıp “Hadi inşallah” diye düzeltti.

1

AKŞAM

BEŞİKTAŞ’TAN 2 sezon önce ayrılan Vincent Aboubakar için Record gazatesi, Kartal’ın Abou için girişim yaptığını iddia etmişti. Dün akşam saatlerinde ise beIN Sports Kamerunlu golcünün 1 yıllık kiralandığını son dakika haberi olarak geçti. Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş’ın eski golcüsü Cenk Tosun da sosyal medyadan Aboubakar’la olan fotoğrafını, “Aboubakar hayırlı olsun” mesajıyla paylaşıp ardından “Hadi İnşallah, şampiyon Bjk, Aboubakar” olarak değiştirdi. Porto’yla kiralık anlaşan Kartal’ın, Abou’yu da ikna ettiği öğrenildi.

3.2 milyon euro alacak

Siyah-Beyazlılar’ın Kamerunlu golcüyü 3.2 milyon euro maaş ve şampiyonluk primi konusunda ikna ettiği öğrenildi. Bu gelişmelerin ardından sosyal medyada taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Aboubakar, 2016/17 sezonunda Beşiktaş formasını kiralık olarak giymiş sonrasında bonservisi için yoğun çaba harcanmıştı ancak Porto oyuncuyu vermemişti. Geçen sezon Portekiz ekibiyle 43 karşılaşmaya çıkan 26’lık Kamerunlu, 26 gol ve 7 asistle takımını sırtlamıştı. Beşiktaş yönetimi bu transferle geçen sezon dördüncülüğe üzülen taraftarını mutlu etti.