Beşiktaş - Club Brugge maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında Beşiktaş evinde Club Brugge'u ağırlıyor. Peki 19 Mart Perşembe günü oynanacak Beşiktaş - Club Brugge maçı saat kaçta hangi kanalda

Beşiktaş, Club Brugge maçı ile UEFA'da ya tamam ya devam karşılaşmasını oynayacak. Bu sezon Avrupa Kupaları'nda rakiplerini aşarak finale doğru ilerleyen Kara Kartal, geçen hafta deplasmanda 2-1 yenildiği Club Brugge karşısında zorlu bir maça çıkacak. Yenen takım adını çeyrek finale yazdıracak.

Beşiktaş Club Brugge'ü elemek için mutlak galibiyet almak zorunda. Belçika temsilcisi her türlü beraberlik ihtimalinde Beşiktaş'ı eliyor. Beşiktaş gol yemeden alacağı galibiyetlerde bir üst tura çıkabilecek. Karşılaşma bir tek 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sonuçlanırsa uzatmalara gidecek. Siyah-beyazlıları 1-0'lık sonuç bile bir üst tura çıkarmaya yetiyor.

Beşiktaş Club Brugge maçı 19 Mart akşamı saat 22:05'te oynanacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele Star TV ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Sergey Karasev yönetecek

Beşiktaş'ın ligde Kayseri Erciyesspor karşısında aldığı 5-1’lik galibiyetin ardından Avrupa Ligi’nde perşembe günü oynanacak Club Brugge rövanşına taraftarın ilgisi katlandı. Dev maç öncesinde 45 bin civarında olan satışların, karşılaşmanın ardından kombinelilerle beraber 70 bin sınırına dayandığı öğrenildi. Kulübün 112’inci yaşını kutlayacağı güne denk gelen mücadele için taraftarların biletlere adeta akın etmesinin ardından harekete geçen yönetim, talebi karşılayabilmek için stadın ek bölümlerindeki koltukları da satışa sundu. Rakip takım taraftarları için ayrılan ve ilgi görmeyen Güney Kale Arkası, sponsorlar tarafından kullanılmayan; Kuzey, Güney, Doğu ve Batı Tribünleri’nin de dün itibariyle kağıt bilet olarak satışa sunulduğu, yaklaşık 4 bin biletin de tükenme noktasına geldiği bildirildi.

Beşiktaş’ın, bu karşılaşma öncesinde 55 bine yakın bilet satışı yaptığı ve son olarak 500 kişilik alanın boş kaldığı öğrenildi. Avrupa Ligi’nde İkinci Tur rövanş maçında Beşiktaş’ın Liverpool’la oynadığı mücadelede Olimpiyat Stadı’nı 70 bin kişiyle dolduran taraftarların, kombineli futbolseverlerin de eklenmesiyle beraber yine bu sayıyı yakalaması ön görülüyor. Öte yandan çeyrek final için kritik önem taşıyan mücadele öncesinde hazırlıklarını sürdüren Çarşı Grubu’nun, Liverpool’a karşı olduğu gibi perşembe günü de özel bir şov yapacağı ifade edildi.

Kayseri Erciyesspor maçı öncesi sakatlanan Serdar'ın sağ alt arka  adalesinde 1. derece yırtık tespit edildi. Beşiktaş'a Club Brugge ve Fenerbahçe maçları öncesi  Serdar Kurtuluş'tan kötü haber geldi. Deneyimli futbolcu, takımının Club Brugge ile 19 Mart Perşembe günü  oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçında forma giyemeyecek. Serdar Kurtuluş'un 22 Mart  Pazar günü Fenerbahçe ile yapılacak derbi maça da yetişmesinin zor olduğu belirtildi.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında 19 Mart Perşembe günü saat 22:00'de Club Brugge ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın iddaa oranları açıklandı. iddaa yönetimi Beşiktaş'ın galibiyetine 1.60 oran verirken, beraberliğe 3.40 Club Brugge galibiyetine ise 3.50 oran verdi. Maçta "2.5 gol altı"nın oranı 1.70 iken "2.50 gol üstü" oranı ise 1.65. İddaa yönetimi "karşılıklı gol var"a 1.55 oran, "Karşılıklı gol yok"a ise 1.80 oran verdi.

Tarihi zafer için Beşiktaş'ta her şey hazır!

Siyah-Beyazlılar'da sakatlıklarını atlatan Atiba ve Sosa, yarın Club Brugge karşısında yer alacak.

Siyah-Beyazlılar'da sakatlıklarını atlatan Atiba ve Sosa, Perşembe günü Club Brugge karşısında yer alacak. Bu gelişmenin ardından Bilic, 4-2-3-1 sistemine dönüş yapacak. Olcay ve Gökhan kanatta; Demba Ba ise ileri uçta, rakibi yıkacak golleri atmak için çabalayacak.

Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Club Brugge’e deplasmanda 2-1 kaybeden Beşiktaş’ta, bu karşılaşmada sakatlıkları nedeniyle yer almayan Sosa ve Atiba’nın, rövanşta formalarına geri dönecek olması takımda yüzleri güldürdü. Kritik mücadelede bu iki önemli oyuncusundan yararlanacak olması sebebiyle mutlu olan teknik direktör Slaven Bilic’in, bu maçla beraber, Erciyes karşısındaki çift forvet sisteminden vazgeçip 4-2-3-1 sistemine geri dönüş yapacağı öğrenildi. Bu karşılaşmada, önceki haftalarda olduğu gibi kaleyi Cenk Gönen’e emanet etmeyi planlayan Hırvat hocanın, savunma kurgusunu; Opare, Ersan, Franco ve Motta’nın üzerine kurmayı planladığı, ön liberoda ise; Atiba ile Veli’yi görevlendireceği bildirildi. Takımın orta alan ve forvet bölgesindeki sisteminde değişikliğe gitmeyecek olan başarılı teknik adamın; Gökhan, Olcay ve Sosa’nın önünde Demba Ba’ya forma vermeyi planladığı ifade edildi.

Kaleyi gören şut atacak

Beşiktaş’ın son haftalara damga vuran ismi Gökhan Töre ve takımın güç deposu Olcay Şahan’dan rakip kaleye 90 dakika boyunca yakın oynamalarını isteyen Bilic, hücum hattında Demba Ba’nın yalnız bırakılmamasını istedi. Ek olarak orta ve ileri bölümde yer alan bütün isimlere rakip kaleyi her gördüklerinde şut atmaları talimatını veren 46 yaşındaki çalıştırıcı, ilk maçta hava toplarında çok etkili olan rakip karşısında yerden oynanacak futbolla, tur biletini kapmayı hedefliyor.

Beşiktaş-Club Brugge maçı kapalı gişe!

Beşiktaş Kulübü, resmi siteden yaptığı açıklamayla Club Brugge maçı biletlerinin tükendiğini duyurdu.

Resmi siteden yapılan açıklama şöyle;

 
"Beşiktaşımızın UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanşında Club Brugge ile 19 Mart Perşembe günü saat 22.05’te Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı maçın biletleri tükendi.
 
Club Brugge karşısında siyah-beyazlılarımıza destek olmak için Atatürk Olimpiyat Stadı tribünlerini dolduracak Büyük Beşiktaş Taraftarı’na teşekkür ederiz.
 
Beşiktaş JK"

Tur gelirse Beşiktaş'ın kasası dolacak

UEFA Avrupa Ligi'nde şimdiye kadar bilet satışlarıyla beraber 20 milyon TL'lik gelir elde eden Beşiktaş, kupada yoluna devam etmesi halinde kazancına kazanç katacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon etkili bir görüntü çizen Beşiktaş, başarısına paralel olarak büyük gelir elde etti.

Çeyrek final mücadelesi verdiği Kupa 2’de bu sezon şimdiye kadar 8 milyon 300 bin TL’yi cebine koyan Kara Kartal, yaklaşık 12 milyon TL’lik stat gelirleriyle beraber UEFA’dan bu sezon yaklaşık 21 milyon TL kazandı.

Sadece bugün 70 bin taraftarı önünde Club Brugge’le oynayacağı karşılaşma için 5 milyon TL’lik gelir elde eden Beşiktaş, yoluna devam etmesi halinde büyük bir maddi kazancın daha sahibi olacak.

Olası gelir 28 milyon

Kupa’da çeyrek final biletini alması halinde 1 milyon 250 bin TL kazanacak olan Siyah-Beyazlılar, yarı final turunda ise 2 milyon 800 bin TL’yi cebine koyacak. Kartal, Varşova’da oynanacak finalde kupayı kaldırması halinde ise 13 milyon TL kazanacak.

Finale giden yolda 2 mücadeleyi de evinde oynayacak olan Beşiktaş’ta; Liverpool ve Brugge mücadelelerinde olduğu gibi yüksek taraftar katılımın olması halinde yönetim, en az 5’er milyon Euro’dan 10 milyon Euro’yu kulübün cebine koyacak.

Mustafa Denizli, Club Brugge sınavının anahtarını verdi

Beşiktaş-Liverpool maçını ve derbiyi kimin çözeceğini bilen Mustafa Denizli, Club Brugge sınavının anahtarını verdi.

İşte Mustafa Denizli'nin Hürriyet Gazetesi'ndeki o sözleri...

MEHMET ARSLAN: Bütün bunlar Beşiktaş’ın turu rahat geçeceği hissini veriyor. Sizin bu turda favoriniz kim?
MUSTAFA DENİZLİ: Favoriyi ilk maçtan sonra açıklamıştım. Beşiktaş, turu rahat geçer düşüncen bana iddialı geliyor. Beşiktaş’ın Brugge’ü eleyecektir ama atmosferi düşündüğüm zaman bazı faktörler sıkıntı yaratabilir. Bunların başında da algılar geliyor. Bu tip maçların algısı her zaman farklıdır. Turnuvada daha güçlü takımları elediğin zaman daha zayıf rakiplere karşı oynamanın yansıması daha farklı olabiliyor.
Umarım Beşiktaş böyle bir hataya düşmez. Brugge’e baktığımız zaman Beşiktaş’ı bu hatalarla bile eleyecek bir rakip göremiyorum. Futboldaki anlık hatalar panik yaratabilir. Beşiktaş’ın gol yiyeceğini tahmin etmiyorum ama ilk yarım saatte rakibe gol atmalı.

SÜRKLASE ETMELİ
Ancak gol yerse ilk maçın son 20 dakikasındaki panik burada kesinlikle olmamalı. Şu anda öyle bir durum görmüyorum. Hakemin düdüğü ve taraftarla birlikte statta çok farklı bir atmosfer olacak. Beşiktaş, ilk yarıda rakibi sürklase edecek bir skor bulursa dediğin gibi turu geçmesi kolay olur.

PEKTEMEK - DEMBA BA OYNAMAZ
MEHMET ARSLAN: Beşiktaş hafta sonu oynanan maçta çift forvette daha başarılı oldu. Benim Brugge 11’imde Demba Ba ve Pektemek ikilisi mutlaka yer alır. Siz kafanızda bu maçı oynadığınızda kilit oyuncu kim olur?
MUSTAFA DENİZLİ: İkisinin birlikte oynaması söz konusu değil. Beşiktaş’ın böyle bir lüksü olamaz. Öncelikle orta sahayı güvene almak zorundalar. 
Atiba, Veli ve Tolgay ile oynayacaktır. Öndeki adamları Gökhan Töre, Olcay Şahan ve Demba Ba’yı kesemeyeceğine göre Mustafa Pektemek’in bu maçta oynaması zor. Kayseri Erciyes maçında bir test yapılmıştır. Mustafa Pektemek - Demba Ba testi ne sonuç verir? 
Sorusuna yanıt aranmıştır. İyi sonuç verdi mi verdi. Ancak Erciyesspor’a karşı.