Berna Gözbaşı Galatasaray'a kızdı, Bernard Mensah'ı Beşiktaş'a verdi

Beşiktaş'ın anlaşıp İstanbul'a getirdiği Bernard Mensah transferinin perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı. Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'ndan habersiz yıldız futbolcuyla görüşme yapınca Gözbaşı, Ganalı futbolcuyu Beşiktaş'a verme kararı aldı. Abdurrahim Albayrak'ın son hamlesi de sonuç vermeyince Bernard Mensah, Beşiktaş'ın yolunu tuttu.

Ezeli rakipler Beşiktaş ve Galatasaray'ın transferi için yarış halinde olduğu Bernard Mensah'ta kazanan siyah-beyazlılar oldu.

İşte transferin perde arkasında yaşananlar…

ŞÜKRÜ HANEDAR’IN TAVRI BERNA GÖZBAŞI’NI KIZDIRDI

Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar’ın kendisinden habersiz şekilde Mensah'a mesaj atarak ikna etmeye çalıştığını öğrenen Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Ganalı orta sahayı Beşiktaş'a kiralama kararı aldı.

GALATASARAY’A KIZDI, BEŞİKTAŞ’IN TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

Hanedar, 1.7 milyon Euro teklif yaptığı Ganalı orta sahadan, kendilerini beklemesini istedi. Mensah, bu mesajları Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'na bildirdi. Kendilerinden habersiz olarak oyuncuyla iletişime geçilmesine kızan Gözbaşı da Galatasaray'ın bu tavrına tepki gösterdi ve Beşiktaş'ın teklifini kabul etti.

ERDAL TORUNOĞULLARI SÜRECİ DOĞRUDAN BERNA GÖZBAŞI’YLA BAŞLATMIŞTI

Siyah-beyazlılarda ise transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, geçen ay Kayseri'ye giderek süreci doğrudan Berna Gözbaşı ile görüşerek başlatmıştı.

MENSAH, BAŞKANA GALATASARAY’I ANLATINCA…

Gözbaşı, Mensah'ın kendisine Galatasaray ile ilgili durumu bildirmesi sonrası Ganalı orta sahayı Beşiktaş'a verme kararı aldı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK’IN SON HAMLESİ DE SONUÇ VERMEDİ

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, önceki gün Kayseri başkanını aradı ancak beklediği yanıtı alamadı. Gözbaşı daha sonra, "Beşiktaş'a verilmiş sözümüz var. Artık G.Saray 10 milyon Euro dese bile olmaz" dedi.