Berlin'de Erdoğan coşkusu

Başkan Recep Tayyip Erdoğan; eşi Emine Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan ve beraberindekiler maçı Berlin Olimpiyat Stadı'nda izledi. Ay-Yıldızlı gurbetçi taraftarlar, Başkan'ı coşkuyla karşıladı.

AKŞAM SPOR

A Milli Takımımızın Hollanda ile Almanya'nın başkenti Berlin'de oynadığı karşılaşmayı izlemeye gelen Başkan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan ve beraberlerindeki heyet statta büyük coşkuyla karşılandı. Türkiye dışında en çok vatandaşımızın yaşadığı Berlin'de oynanan karşılaşmaya gurbetçi taraftarlar büyük ilgi gösterdi. En az 37 bin Türk taraftarın olduğu tahmin edilen statta Başkan; Samet'in attığı golün coşkusunu gurbetçilerimizle birlikte yaşadı.

BİZİM ÇOCUKLAR'IN YANINDAYIZ

Başkan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, karşılaşmayı protokol tribününde; Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, eski futbolcu Mesut Özil ve Hollanda Futbol Federasyonu yetkilileri ile birlikte izledi. Bak, Erdoğan'ın tribünleri selamladığı fotoğrafı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile 'Bizim Çocuklar'ın yanındayız" iletisiyle paylaştı. Siyasilerden 'Bizim Çocuklar'a teşekkür mesajları yağdı.