Berke Özer'in yeni adresi açıklandı! Ne Konya ne Westerlo...

Fenerbahçe'den ayrılan Berke Özer'in yeni takımının neresi olacağı sorusunu yanıtını buluyor. Genç kalecinin İskoç devi Rangers'ın temas kurduğu öğrenildi. Berke Özer'in ismi İttifak Holding Konyaspor ve eski takımı Belçika kulübü KVC Westerlo ile anılıyordu.

aksam.com.tr

Ve Berke Özer transfer oluyor... Fenerbahçe ile sözleşme uzatmayan ve boşa çıkan genç kaleci, transferin gözdesi oldu. Bonservisi olmadığı için birçok kulübün takibinde olan Berke Özer'e bir ilgi de İskoçya'dan geldi.

Mecnun Otyakmaz çıldırdı! Sivasspor'dan 25 milyon euroluk transfer: Anlaşma sağlandı

BERKE ÖZER RANGERS'A

Gazeteci Ekrem Konur'un edindiği bilgiye göre, geride bıraktığımız sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayan Rangers, Berke ile ilgileniyor. Transferin önümüzdeki günlerde somutlaşması bekleniyor. Daha önce İttifak Holding Konyaspor'un ilgilendiği futbolcu, Avrupa tercihi sebebiyle yeşil-beyazlıları reddetmişti.

Ve reşit oldu! "Yeni Cyle Larin" hayırlı olsun: Beşiktaşlılar bayram edecek

ALİ KOÇ GELİR GELMEZ ONU ALMIŞTI

Fenerbahçe'deki taraftar baskısı sebebiyle bir ara Instagram hesabını kapatan 22 yaşındaki kaleci, sarı-lacivertlilerle yeni sözleşme uzatmamıştı. Ali Koç'un ilk transferlerinden olan Berke, 2018 yazında 2 milyon 500 bin euro bonservis ödenerek kadroya dahil edilmişti. Berke'nin ismi bir dönem kiralık gittiği Belçika'nın KVC Westerlo takımıyla da anılıyordu.

aksam.com.tr

Ahmet Ağaoğlu doğrulamıştı... Anastasios Bakasetas'ta beklenmedik gelişme!