Berke Özer'de düşülen hataya düşülmeyecek! Fenerbahçe'den flaş önlem

Berke Özer'in bedelsiz olarak takımdan ayrılmasına engel olamayan Fenerbahçe aynı hatayı Berke Özer'de yaşamak istemiyor. Sarı-lacivertliler, genç kaleciyle 4 yıllık sözleşme imzalama konusunda anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'nin as kalecisi Altay Bayındır her geçen sene artan grafiğiyle dikkat çekiyor. Performansıyla göz dolduran Altay, Avrupa kulüplerinin radarında bulunuyor. Fenerbahçe de önlem olarak sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Altay ile yeni sözleşme imzalayacak.

Sarı-lacivertliler erken davranarak yıldız eldivenle anlaşmaya vardı ve kaleyi uzun yıllar daha garantiye aldı. Yönetimin, Altay Bayındır ile 4 yıllık yeni sözleşme için el sıkıştığı öğrenildi. Milli Takım dönüşünde başarılı sporcu, resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Ciro Immobile geliyor, Kayseri bu haberle çalkalanıyor!

ALTAY BAYINDIR ŞAMPİYON OLMAK İSTİYOR

Altay, Fenerbahçe ile kupalar kazanmadan Avrupa'ya gitmek istemediğini belirtmişti. Ciddi teklifler alan 24 yaşındaki kaleci en azından 1 şampiyonluk kupası kaldırarak ayrılmayı düşünmüyor. Fenerbahçe yeni kontratına bonservis bedeli olarak 25 milyon euro yazacak. Altay Bayındır geçtiğimiz sezonun bir bölümünü sakat geçirdi. Genç eldiven 38 lig maçının 24'ünde forma giyebildi. 20 gol yedi. 10 karşılaşmada kalesini gole kapattı. (Sabah)

Miha Zajc, Rıdvan Yılmaz dediler Galatasaray'ın yıldızı çıktı! Çılgın rakamla gidiyor

Yapma dedi yaptı! Abdullah Avcı'nın kararı Trabzonsporluları çok şaşırtacak