Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu hakkında çok konuşulacak sözler; Fenerbahçe'de Ali Koç'a tarihi çağrı!

Fenerbahçe, Slavia Prag'a 3-2 kaybederek Avrupa'da turu zora soktu, eleştirilerin hedefinde yine başkan Ali Koç ve teknik direktör İsmail Kartal vardı. Spor yazarı Serdar Ali Çelikler, Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu'na seslenerek, ''Takımın en iyisi Ferdi Kadıoğlu imza attı mı yeni sözleşmeye? Hayır. Ben olsam atmam. 'Beni bu zamana kadar bekletenlerle çalışmıyorum.' derim. Berke Özer de yeni sözleşmeye atmasın zaten.'' dedi. Ali Koç'a seslenen Çelikler, ''Fenerbahçe'nin sorunu çok net belli. Başkan Ali Koç'a söylüyorum: Çıkın deyin ki 'Bu kulübü satın aldım.' Biz de başka bir takım tutalım.'' ifadelerini kullandı.

Aksam.com.tr

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Kadıköy'de Çekya takımlarından Slavia Prag'a 3-2 kaybederek tur avantajını rakibine kaptırdı. Taraftarların hedefinde Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nın ardından Avrupa'da da beklenen başarıyı gösteremeyen başkan Ali Koç, teknik direktör İsmail Kartal vardı.

VOLE'deki "İlk Raund" programında karşılaşma sonrası çarpıcı açıklamalar yapan spor yazarı Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'yi ağır sözlerle eleştirdi.

Fatih Terim sürprizi! Galatasaray sonrası merakla beklenen kararını verdi

BOMBA İDDİA: "YÖNETİM İSTİFA' DENMESİN DİYE..."

"Ben maçtan önceki manasız 'Bugün yeneriz' ümidini anlamadım." diyen Çelikler sözlerine şöyle devam etti:

Fenerbahçe küme düşme hattındaki Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile Çaykur Rizespor maçları dahil hiçbir maçta favori değil. Bir kere bunu kabullenmek lazım. Fenerbahçelilere sesleniyorum: Fazla ümit beklemeyin. Sizde bu başkan; bu hoca, yarı futbolcu-yarı ne olduğu belli olmayan topçular varken, yalaka insanlar varken, hayalperest çıkarcılar varken, tarihin gördüğü en kötü yönetim varken, futbolculara yüklenilsin, 'yönetim istifa' denmesin diye tezahüratları futbolcular üzerinden yapan paralı asker-seyirci varken sizden bir şey olmaz. Fenerbahçe 3 kazanır, 5 kaybeder.

Fenerbahçe'den Jose Sosa kararı! Maç sonrası olanlar oldu

"İSMAİL KARTAL, BU LİGDE SADECE FENERBAHÇE'Yİ ÇALIŞTIRIR"

"İsmail kartal'ın kulvarları bitti işte." diyerek tecrübeli teknik adamın, "Türkiye'de üç kulvarda mücadele eden tek takım Fenerbahçe. Bu takım boş değil. Ben bu takıma inanıyorum." sözlerini eleştiren Çelikler, şöyle konuştu:

Koca koca damlar, milletin aklıyla alay eder gibi, '3 kulvarda devam eden tek kulüp Fenerbahçe.' saçmalığını ortaya attılar. İsmail Kartal da bu oltaya atladı. Senin bir tane makul hedefin vardı, o da Ziraat Türkiye Kupası'ydı. Sen kupada Kayserispor'a elendiğinde Fenerbahçe ile işin bitti bunu bil artık. İsmail Kartal devri bitmiş, eski tip bir Türk hoca. Fenerbahçe'den başka Süper Lig'de takım çalıştırması çok zor. Asla 1. hoca olamaz.

Büyük tehlike! Fenerbahçe yenildi, ülke puanı sıralaması...

"FERDİ KADIOĞLU VE BERKE ÖZER İMZALAMASIN"

Fenerbahçe'deki sözleşme imzalamayan oyunculara da değinen Serdar Ali Çelikler, "Takımın en iyisi Ferdi Kadıoğlu imza attı mı yeni sözleşmeye? Hayır. Ben olsam atmam. Beni bu zamana kadar bekletenlerle çalışmıyorum derim. Berke Özer de yeni sözleşmeye atmasın zaten." dedi.

Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu'nu ezeli rakibe kaptırıyor! Yüzyılın transferi

ALİ KOÇ'A ÇAĞRI: "YA KULÜBÜ SATIN AL YA DA..."

Başkan Ali Koç'a çağrıda bulunan ünlü yorumcu, "Fenerbahçe'nin sorunu çok net belli. Başkan Ali Koç'a sesleniyorum: Çıkın deyin ki, 'Bu kulübü satın aldım, Fenerbahçe bu saatten sonra benimdir; Koç Holding iştirakidir.' Biz de bu takımı tutmayalım. Başka bir takım tutalım. Bunu yapmayacaksınız o zaman Fenerbahçeli olduğunuzu gösterin ve bu rezilliğe son vermeyin. Mayıs ayında bırakın. yeni gelen toparlamaya çalışsın. Siz bu işi beceremediniz." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe-Slavia Prag maçının ardından sert sözler: İsmail Kartal da cevabını bilmiyor

Ferdi Kadıoğlu'ndan yeni sözleşme açıklaması