Galler adını son dörde yazdırdı

Euro 2016 çeyrek final karşılaşması nefesleri kesti. Galler Belçika maç özeti ve maç hakkındaki bütün detaylar aksam.com.tr adresinde.

EURO 2016 Çeyrek Final ikinci maçında Galler ile Belçika karşı karşıya geldi. Kazanan takım yarı finalde Portekiz ile final için mücadele edecek.1 Temmuz Cuma günü Euro 2016 çeyrek final Galler Belçika maçı sona erdi. Galler Belçika maç özeti ve bütün detaylar haberimizde. Galler, Belçika'yı 3-1 yenerek Euro 2016'da yarı finale yükseldi. Karşılaşmanın özetini izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

BELÇİKA GALLER MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Belçika - Galler maçının muhtemelen 11'leri

BELÇİKA: Courtois, Alderweireld, Lombaerts, Vanden Borre, Vertonghen, Witsel, Fellaini, Hazard, Dembele, Januzaj, Benteke.

GALLER: Wayne Hennessey Chris Gunter Neil Taylor Ben Davies James Chester Ashley Wiiliams Joe Allen Ramsey Joe Ledley Gareth BaleVokes.

 

Belçika Galler maçının galibi yarı finalde Portekiz ile karşı karşıya gelecek

Euro 2016 çeyrek final mücadelesinde Portekiz ile Polonya 1-1 berabere kaldı. Uzatma dakikalarında da gol çıkmayınca karşılaşma penaltılara gitti. Penaltılarda 5-3 önde kapatan Portekiz, Polonya’yı eleyerek adını finallere yazdı. Portekiz’in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, maçın ikinci yarısında pek çok şans yakalamsına rağmen değerlendireemdi. Polonya’nın güçlü forveti Robert Lewandowski ise 7 maçlık suskunluğunu 1. Dakikada bozdu. Belçika – Galler karşılaşmasının galibi ile karşı karşıya gelecek olan Portekiz, şimdi rakibi bekliyor.