Beklenmedik transfer! Burak Yılmaz ve Anastasios Bakasetas takım arkadaşı oluyor

Burak Yılmaz ile Anastasios Bakasetas yeni sezonda aynı takımın başarısı için ter dökebilir. Lille'den ayrılan Burak Yılmaz, Fiorentina ile görüşürken Anastasios Bakasetas da İtalyan ekibiyle temas halinde.

Tecrübeli golcü Burak Yılmaz ile Trabzonspor'un yıldızı Anastasios Bakasetas, 2022-23 sezonunda Serie A'da takım arkadaşı olabilir. Adı Süper Lig ve MLS ekipleriyle anılan Burak Yılmaz'ın Fiorentina ile görüştüğü iddiası gündeme bomba gibi düşerken, İtalyan temsilcisinin Anastasios Bakasetas için de Trabzonspor'a teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Akhisarspor 'yetersiz' dedi, Trabzonspor 5 milyon euro verdi! Bir garip transfer

BURAK YILMAZ VE ANASTASİOS BAKASETAS AYNI TAKIMA

Lille'den ayrıldıktan sonra adı Adana Demirspor, Beşiktaş ve MLS ekipleriyle anılan Burak Yılmaz, sürpriz bir şekilde Fiorentina'nın radarına girdi. Serie A ekibi ile Burak Yılmaz arasındaki maaş pazarlıkları sürerken tecrübeli golcü ikinci Avrupa deneyimini Fiorentina ile yaşayabilir.

BU KEZ RESMİ TEKLİFLE GELİYORLAR

Öte yandan Fiorentina, Anastasios Bakasetas için de bastırıyor. Yunan yıldız için daha önce de temaslarda bulunan İtalyan temsilcisi, bu kez Trabzonspor'un kapısını resmi teklifle çalmaya hazırlanıyor.

Özellikle ligin ilk yarısında harika bir performans sergileyen Anastasios Bakasetas, bu sezon 43 maçta 9 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

'Artık yedek kalmam' Galatasaray'ın geri dönüşünü en çok istediği isim ayrılık kararı aldı