Bein Sports Alanyaspor Beşiktaş maç özeti ve golleri

Bein Sports canlı yayın ile Alanyaspor Beşiktaş izle. Beşiktaş liderlik aşkına Alanyaspor deplasmanında 3 puan arıyor. Alanyaspor Beşiktaş canlı yayın için nefesler tutuldu. Beşiktaş bu maçı kazanması halinde liderlik koltuğuna yükselecek. Beşiktaş’ın ilk 11’i belli oldu. İşte Alanyaspor Beşiktaş canlı yayın.

Spor Toto Süper Lig 18. hafta karşılaşması Alanyaspor Beşiktaş maçı Bein Sports canlı yayın ile ekranlara gelecek. Bein Sports canlı yayınla Alanyaspor Beşiktaş izle. Saat 20:00’de başlayacak maçta hakem Alper Ulusoy düdük çalacak. Bahçeşehir Okulları Arena’da oynanacak zorlu karşılaşmayı siyah beyazlı ekip kazanması halinde liderliğe yükselecek. Alanyaspor Beşiktaş canlı yayın bu sayfadan takip edilebilecek. Zorlu maç öncesi ilk 11’ler belli oldu.

ALANYASPOR BEŞİKTAŞ CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

Aytemiz Alanyaspor: Zlamal, Fofana (C. Ahmet), Berkan, Carlos, Landel, Taha, Efecan, E.Akbaba, Guerrier

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun

KARTAL LİDERLİK AŞKINA

Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor karşısında liderlik için sahada... Son 2 haftada G.Antep ve Osmanlı’yı deviren Siyah-Beyazlılar, Alanya virajını da kayıpsız dönüp F.Bahçe’ye kaybeden Başakşehir’i geçerek zirveye kurulmayı hedefliyor. Geçen sezonun şampiyonu Kartal bu sezon sadece ligin ilk haftasında lider olmuştu.

ATIBA SINIRDA!

Beşiktaş’ın önemli oyuncularından Atiba Hutchinson, gördüğü 3 sarı kartla sınırda bulunuyor. Kanadalı oyuncu, bugünkü karşılaşmada kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 19. haftadaki Atiker Konyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.