beIN Sports nasıl izlenir? beIN Sports canlı izleme yolları şifresiz

beIN Sports izleme yolları Fenerbahçe Beşiktaş maçını canlı izlemek isteyen futbol severler tarafından araştırılıyor. Şifresiz beIN Sports nasıl izlenir? Spor Toto Süper Lig’in tüm karşılaşmaları, İngiltere Premier Ligi, La Liga, Serie A, Ligue 1, Euroleague, NBA, ATP Masters 100, WTA ve Formula 1 gibi birçok organizasyonu canlı ekranlara getiren beIN Sports’ta bu akşam saat 21:00’de Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi canlı yayınlanacak. Dev derbi için nefesler tutuldu. İki takım taraftarları da beIN Sports canlı izlemek için internet üzerinden sorgulama yapıyor. beIN Connect ile hiçbir ek ücret ödemeden Süper Lig dahil tüm maçları da web, cep ve tablet üzerinden izleyebilirsiniz.

beIN Sports şifresiz nasıl izlenir? beIN Sports canlı izleme yolları nelerdir? Saat 21:00’den itibaren Fenerbahçe Beşiktaş derbisini ekranlara getirecek beIN Sports izlemek isteyen futbol severler, kanalı izleme yolları hakkında araştırmalar yapıyorlar. Ülkemizde faaliyet gösteren en önemli dijital medya platformlarından Digiturk’un Katar merkezli medya grubu beIN Media’ya satışı birkaç yıl önce tamamlanmıştı. Yaklaşık 3,3 milyon abonesiyle Türkiye’nin en büyük dijital platformu olan Digiturk'un lig maçlarını yayınlayan kanalının adı beIN Sports olmuştu. Ocak 2014 tarihinde kurulmuş olan beIN MEDIA GROUP LLC, küresel spor ağı beIN SPORTS’un resmi sahibidir. beIN Sports dünya genelinde faaliyet gösteren 38 kanalı ile Ortadoğu, Kuzey Afrika, Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya Pasifik bölgelerindeki 36 ülkede yayın yapıyor. beIN spor kanalını kuran beIN Media Group, yeni eğlence kanalları ile dijital mecralarda yer alarak sporun yanı sıra eğlence alanında da boy gösteriyor. 

BEIN SPORTS NASIL İZLENİR?

Digiturk beIN SPORTS özel avantajlı paketlerle üyeliğinizi hemen oluşturup Digiturk beIN SPORTS keyfini yaşamaya başlayın. beIN SPORTS kampanyaları ve beIN SPORTS Paketleri için müşteri hizmetleri temsilcilerinden yardım ve destek alarak üyeliğinizi avantajlı fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz.

DİGİTURK SÜPER LİG PAKETİ KAMPANYASI

Digitürk Süperlig Paketi Kampanyası ile Süperlig'deki tüm maçları, TFF 1 nci Lig, Formula 1 yarışları, İngiltere Premier Ligi, Turkish Airlines Euroleague, NBA, Türkiye Basketbol Ligi, Brezilya Ligi, Wimbledon ve ATP Masters 1000 tenis turnuvalarını izleyebilirsiniz.

KURULUM:

Kampanya kapsamında 12 aylık Spor'un Yıldızı paketi kredi kartı ile kurulum ve aktivasyon sırasında satın alınır. Üyelik oluşturulurken kart bilgileriniz istenmemektedir. İç kurulum ve aktivasyon ücretsizdir. Binanızda Digiturk merkezi sistemi var ise yeni bir çanak anten kurulmaz, bina sistemine iç kurulum yapılır. Yeni çanak anten kurulması gerektiğinde (Çanak + Lnb + 20 mt kablo) 95 tl ücret teknik servis tarafından alınır. Yada çanak kurulum bedelini faturanıza 10 tl x12 ay taksitle yansıtabilirsiniz. 

UYDU ALICI:

12 aylık Sporu'un Yılıdızı kampanyasında Digiturk uyumlu Irdeto uydu alıcı (receiver), üyelik süresince kullanıma tahsis edilir. Digiturk uydu alıcısı üyeliğiniz devam ettiği sürece Digiturk garantisi altındadır, arızalanması durumunda yeni bir uydu alıcısı ile değişim yapılır.

beIN Media Group kimdir?

Ocak 2014 tarihinde kurulmuş olan beIN MEDIA GROUP LLC, küresel spor ağı beIN SPORTS’un resmi sahibidir. beIN Sports dünya genelinde faaliyet gösteren 38 kanalı ile Ortadoğu, Kuzey Afrika, Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya Pasifik bölgelerindeki 36 ülkede yayın yapıyor. beIN spor kanalını kuran beIN Media Group, yeni eğlence kanalları ile dijital mecralarda yer alarak sporun yanı sıra eğlence alanında da boy gösteriyor. 

2015 yılının Kasım ayında Mena bölgesinde kendine ait 20 adet spor, 4 adet film ve 4 adet çocuk temalı toplam 28 kanalın yanı sıra grup dışı kanalları da içeren bir platform kurdu. 2016 yılının Mart ayında ise Hollywood merkezli Miramax stüdyosunu bünyesine katarak, film-dizi prodüksiyonu alanında da söz sahibi oldu ve 700'ü aşkın filmi arşivine ekledi.