Şampiyonlar Ligi’nde nefes kesecek Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı izleme yolları

Şampiyonlar Ligi’nde nefes kesecek Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı izleme yolları futbol severler tarafından araştırılıyor. beIN Sports 1 canlı yayın ile Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı izle.

Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı izleme yolları sarı kırmızılı taraftarların merak konusu oldu. Saat 20:55’te başlayacak maçın yayıncısı belli oldu. Zorlu karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı yayın ile ekranlara gelecek. Ancak mücadele şifreli olacak. Dolayısıyla futbol severler maçı dakika dakika takip etmenin yollarını araştırıyor. 

GALATASARAY'A BÜYÜK ŞOK! - TIKLA ÖĞREN 

GALATASARAY MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GALATASARAY LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI NE ZAMAN?

RZD Arena'da 20.55'te başlayacak müsabakayı, İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek.

GALATASARAY LOKOMOTİV MOSKOVA HANGİ KANALDA?

Maçın canlı yayını Beinsports üzerinden yayınlanacak. Canlı maç anlatına AKSAM.COM.TR üzerinden ulaşabilirsiniz.

MUHTEMEL 11’LER

Lokomotiv Moskova: Guilherme, Ignatjev, Kvirkvelia, Höwedes, Idowu, Denisov, Krychowiak, Anton Miranchuk, Aleksey Miranchuk, Fernandes, Eder

Galatasaray: Muslera, Mariano (Linnes), Ozan (Maicon), Serdar, Nagatomo, Donk, Ndiaye, Onyekuru, Feghouli, Rodrigues, Eren Derdiyok

Galatasaray, Lokomotiv Moskova'nın yanı sıra Portekiz'den Porto ve Almanya'dan Schalke 04 ile bulunduğu grupta bir galibiyet, bir beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda topladığı 4 puanla 3. sırada yer alıyor.

Grupta oynadığı 4 karşılaşmayı da kaybeden Rusya temsilcisi ise son sırada bulunuyor.

İki takım arasında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Galatasaray, 3-0 kazanmıştı.

İddiasını sürdürmesi için galibiyet şart

Galatasaray'ın gruptan çıkma iddiasını sürdürmesi için Lokomotiv Moskova maçından galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Porto'nun 10 puanla birinci, Schalke 04'ün ise 8 puanla ikinci sırada yer aldığı grupta 4 puana sahip sarı-kırmızılı takım, bu akşam kayıp yaşaması durumunda Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkma şansını yitirecek.

Öte yandan sarı-kırmızılı takım, rakibi karşısında elde edeceği galibiyet ya da beraberlikte, UEFA Avrupa Ligi'ne kalmayı garantileyecek.

Puan durumu

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda 5. hafta maçları öncesinde puan durumu şöyle:

Sakatlar

Galatasaray'da sakatlıkları olan 3 futbolcu, Lokomotiv Moskova maçında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Younes Belhanda ve Sinan Gümüş ile ameliyat edilen Emre Akbaba, müsabakanın kadrosunda yer alamayacak.

GALATASARAY RUSYA’YA GİTTİ

Atatürk Havalimanı'ndan özel bir uçakla Moskova'ya hareket eden sarı-kırmızılı kafilede, kulüp başkanı Mustafa Cengiz ile ikinci başkan Abdurrahim Albayrak da yer aldı.

Albayrak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Lokomotiv Moskova maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Kazanmaya gidiyoruz. Cezalı oldukları için Türkiye'de oynayamayan oyuncularımız orada oynayacak. Yine eksikliklerimiz var ama Türkiye'ye iyi bir skorla döneceğimize inanıyorum. İnşallah yarın akşam maçın galibi biz oluruz." diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını akşam saatlerinde maçın oynanacağı statta yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Antrenman öncesinde teknik direktör Fatih Terim ile bir futbolcunun katılımıyla basın toplantısı düzenlenecek.

Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Mariano Filho, Maicon Roque, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Garry Rodrigues, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Ömer Bayram, Henry Onyekuru, Fernando Reges, Yunus Akgün, Ozan Kabak, Celil Yüksel, Yuto Nagatomo, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli.

ŞAMPİYONLAR LİGİ PUAN DURUMU

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 5. Hafta maçları oynandı. Devlet Bahçeli’nin de davet edildiği Roma Real Madrid maçı 2-0, Lyon Manchester City 2-2, Juventus Valencia 1-0 sona erdi. İşte Şampiyonlar Ligi 5. haftasının E, F, G ve H gruplarında oynanan maçların sonuçları ve UEFA Şampiyonlar Ligi 5. Hafta maç sonuçlarına göre puan durumu…

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 5. Hafta maçları oynandı. Devlet Bahçeli’nin de davet edildiği Roma Real Madrid maçı 2-0, Lyon Manchester City 2-2, Juventus Valencia 1-0 sona erdi. İşte Şampiyonlar Ligi 5. haftasının E, F, G ve H gruplarında oynanan maçların sonuçları ve UEFA Şampiyonlar Ligi 5. Hafta maç sonuçlarına göre puan durumu…

UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasının 5. haftasında, E, F, G ve H gruplarında TSİ 23.00'te oynanan 6 karşılaşma sona erdi. Bayern Münih, Manchester City, Real Madrid, Roma, Juventus ve Manchester United, son 16 turuna çıkmayı garantiledi.  Bu sonuçla 12 puanlı Real Madrid ve 9 puanlı Roma, gruptan çıkmayı garantiledi. Roma formasıyla karşılaşmaya ilk 11'de başlayan milli futbolcu Cengiz Ünder, net bir gol pozisyonundan yararlanamazken, 90 dakika boyunca sahada kaldı. E Grubu'nda Almanya ekibi Bayern Münih, konuk ettiği Benfica'yı 13. ve 30. dakikalarda Arjen Robben, 36. ve 51. dakikalarda Robert Lewandowski ve 76. dakikada Frank Ribery'nin golleriyle 5-1 mağlup etti.

Bayern Münih gruptan çıkmayı garantiledi

Portekiz temsilcisinin tek golünü, 46. dakikada Gedson Fernandes kaydetti.  Bu sonuçla 13 puanlı Bayern Münih, Ajax'ın ardından gruptan çıkmayı garantileyen ikinci takım oldu. Benfica ise 4 puanla grubu 3. sırada tamamlayarak Avrupa Ligi'ne gitmeyi garantiledi.  Şampiyonlar Ligi'nde sürprizli gece F Grubu'nda Manchester City, konuk olduğu Olympique Lyon ile 2-2 berabere kaldı. İngiltere ekibinin gollerini Aymeric Laporte ve Sergio Agüero atarken, Fransa temsilcisi ise Maxwel Cornet'in iki golüyle skoru eşitledi. 

Manchester City grubun lideri oldu

Şampiyonlar Ligi'nde sürprizli gece Bu sonuçla lider Manchester City, 10 puanla grubunu lider tamamlamayı garantileyerek son 16 turuna kaldı. Olympique Lyon ise 7 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Şampiyonlar Ligi'nde sürprizli gece Grubun diğer mücadelesinde Ukrayna'dan Shakhtar Donetsk, deplasmanda Almanya ekibi Hoffenheim'i 3-2 yendi. Ukrayna temsilcisine galibiyeti getiren golleri, Ismaily ve Taison (2) attı.  60. dakikada Adam Szalai'nin ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktığı Hoffenheim'ın gollerini ise Andrej Kramari ve Steven Zuber kaydetti.

Real Madrid Roma’yı dağıttı

Şampiyonlar Ligi'nde sürprizli gece G Grubu'nda İspanya ekibi Real Madrid, konuk olduğu İtalya temsilcisi Roma'yı 47. dakikada Gareth Bale ve 59. dakikada Lucas Vazquez'in golüyle 2-0 yendi. Şampiyonlar Ligi'nde sürprizli gece H Grubu'nda ise lider İtalya ekibi Juventus, konuk ettiği İspanya temsilcisi Valencia'yı 59. dakikada Mario Mandzukic'in fileleri havalandırmasıyla 1-0 mağlup etti.

Valencia UEFA Avrupa Ligi'nde mücadeleyi garantiledi

Şampiyonlar Ligi'nde sürprizli gece Grubun diğer karşılaşmasında da İngiltere'den Manchester United, Old Trafford Stadı'nda ağırladığı İsviçre ekibi Young Boys'u 90+1'inci dakikada Marouane Fellaini'nin golüyle 1-0 yendi. Şampiyonlar Ligi'nde sürprizli gece Bu sonuçların ardından 12 puanlı Juventus ve 10 puanlı Manchester United son 16 turuna adlarını yazdırırken, 5 puanlı Valencia ise UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeyi garantiledi.