Bedelsiz golcü Thiam

Sarı-Lacivertliler, transfer bombalarını arka arkaya patlattı. 27 yaşındaki Senegalli santrfor ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Kasımpaşa'ya bonservis bedeli ödenmedi. Oyuncunun sözleşmesinde de herhangi bir serbest kalır maddesi bulunmuyor.

AKŞAM

Fenerbahçe, forvet hattına takviye yaptı. Kasımpaşa’dan Mame Thiam, Sarı-Lacivertliler’e katıldı. 27 yaşındaki Senegalli santrfor ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Sarı-Lacivertliler transferi, sosyal medya hesaplarından ‘Hoş geldin Mame Thiam’ mesajıyla duyurdu. Bu transfer için Kasımpaşa’ya ise bir bonservis bedeli ödenmedi. İngiltere ve Fransa’dan gelen teklifleri Fenerbahçe için geri çeviren Thiam’ın sözleşmesinde herhangi serbest kalır maddesi ise bulunmuyor. Dün sağlık kontrolünden geçen Senegalli forvet takımla birlikte ilk idmanına da çıktı.

Kasımpaşa'dan tarihi jest

EMRE BELÖZOĞLU ÇOK BEĞENDİ

Thiam için Kasımpaşa ile ilk temas Haziran ayının 21’inde yapıldı… Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasında oynanan maçı cezası nedeniyle tribünden takip eden Emre Beleözoğlu bu karşılaşmada Fenerbahçe'ye bir gol atan Thiam’ın performansını beğendi. Belözoğlu, maç sonrası Kasımpaşa Sportif Direktörü Serkan Reçber ile bir görüşme gerçekleştirdi. Reçber’in olumlu referansı sonrası Fenerbahçe’de Thiam harekatı başladı. Çırağan’da Başkan Ali Koç, Thiam ile bir araya gelerek transferi son aşamaya getirdi. Önceki gün kulüp binasına gelen Thiam Fenerbahçe’ye imzayı attı. 

Sosa 2 yıl Fenerbahçe'de

FENERBAHÇE SIRA DIŞI BİR KULÜP 

Mama Thiam, FBTV’ye yaptığı açıklamada ise, Fenerbahçe’de olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, “Benim hedefim Fenerbahçe için maksimumu ortaya koymak. Fenerbahçe gerçekten harika ve sıra dışı bir kulüp. Burada olduğum için mutluyum ve bu sene maksimumumu sergileyeceğim. Fenerbahçe’yi tanıyorum. Çok büyük bir kulüp. Bir an önce oynamak istiyorum. Ayrıca taraftarlarımızla buluşma adına Kovid-19 salgınının da bir an evvel sona ermesini istiyorum. Çünkü onlar bizim için çok güçlü bir unsur olacak” ifadelerini kullandı.

Sırada Sinan Gümüş var

THİAM KARNESİ

- 26 maç

- 13 gol

- 6 asist

- %51 dripling başarısı

- %79 pas isabeti

- %61 ikili mücadele kazanımı

- 124 dakika başına 1 skor katkısı

Fenerbahçe'de Perotti ısrarı

FENERBAHÇE'NİN BONSERVİSSİZ TRANSFERLERİ

- Mert Hakan Yandaş

- Caner Erkin

- Gökhan Gönül

- Filip Novak

- Jose Sosa

- Mame Thiam

Malang Sarr, Fenerbahçe'den süre istedi

Bastos'ta sıkı pazarlık