Bazen küstah olabilir

Beşiktaşlı Alli'nin eski hocası Karl Robinson, İngiliz futbolcu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Robinson, Alli için “Bazen küstah biri olabiliyor.” dedi.

AKŞAM

Dele Alli'nin profesyonel kariyerinin ilk imzasını attığı MK Dons'taki antrenörü, İngiliz oyuncu için ilginç ifadeler kullandı. Alli'nin bazen küstah olabildiğini vurgulayan Karl Robinson, şunları söyledi: "Zaman zaman onu duvara sıkıştırdığımı hatırlıyorum. Bir keresinde kaybedilen maçın ardından sırıtması nedeniyle takımdaki kıdemli bir oyuncu tarafından soyunma odasında sürüklendi. Verilere bakarsanız, oynayan en çalışkan, en fazla mesafe kat eden oyunculardan biri. Ama bazen küstah olabiliyor. Bu onun özelliği."

DİNLEYİNCE ANLIYORSUNUZ

İngiliz futbolcuyla iletişimin iyi kurulması gerektiğini belirten Robinson, "Bu olaylardan sonra onunla konuştuğumu hatırlıyorum. Bana 'Kabalık veya saygısızlık yapmak istemiyordum' dedi. İşte böyle olduğunda, onu dinlediğinizde 'Tamam, seni şimdi daha iyi anlıyorum' diyorsunuz. Onunla ne kadar çok vakit geçirirseniz, onu o kadar iyi tanırsınız." ifadelerini kullandı.