Bayrampaşa Asbaşkanı Gökhan Çıra, sahaya girip hakemi darp etti

TFF 3. Lig 4. Grup ekiplerinden Bayrampaşa Asbaşkanı Gökhan Çıra, Karbel Karaköprü Belediyespor maçında sahaya girip hakem Necati Selçuk Şahin'in darp ederek tehditler savurdu. Çıra'nın TFF'den ciddi bir ceza alması bekleniyor.

Misli.com 3. Lig 4. Grup'ta play-off hattında yer alan Bayrampaşa'nın Karbel Karaköprü Belediyespor'u konuk ettiği maça Gökhan Çıra damga vurdu.

HAKEMİ DARP ETTİ

Mücadelenin 67. dakikasında 2-1 geride bulunan Bayrampaşa'da Asbaşkan Gökhan Çıra, hakem kararlarını beğenmediği için sahaya girdi. Çıra, maçın hakemi Necati Selçuk Şahin'i tehdit ederek, darp etti.

CİDDİ BİR CEZA ALMASI BEKLENİYOR

Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda oynanan 90 dakika Bayrampaşa'nın 3-2'lik üstünlüğü ile sona ererken İstanbul ekibinin Asbaşkanı Gökhan Çıra ve kulübün TFF'den çok ciddi bir ceza alması bekleniyor.

G.SARAY MAÇI SONRASI TERİM'E 'MAFYA MISIN?' DEMİŞ, GÜNDEM OLMUŞTU

Ziraat Türkiye Kupası'nda geçtiğimiz sezon oynanan Tuzlaspor-Galatasaray maçında da en çok konuşulan isimlerden biri olan Gökhan Çıra, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu. Maç sonu "Fatih Terim'in ekibinden biri de yumruk attı. Fatih Terim de beni soruyor. Sen kimsin? Mafya mısın?" şeklinde açıklamalar yapan Çıra, daha sonra tecrübeli teknik adamdan özür dilemişti.

(Fanatik)