Bayern Münih-Real Madrid maçı saat kaçta, nereden izlenir? Şampiyonlar Ligi Bayern Münih-Real Madrid maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İspanya temsilcisi Real Madrid, Alman ekibi Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Kritik mücadele öncesinde maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler Bayern Münih-Real Madrid maçının hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Şampiyonlar Ligi maçları kapsamında; Dortmund-PSG eşleşmesinin kazananı Devler Ligi finalinde Bayern Münih-Real Madrid maçının galibiyle karşılaşacak. Peki Bayern Münih-Real Madrid maçı saat kaçta, nereden izlenir? İşte Şampiyonlar Ligi maçlarının yayıncı kuruluşu

Bayern Münih-Real Madrid maçı için heyecan dorukta. Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz devi Manchester City'yi saf dışı bırakan Real Madrid ile yine bir İngiliz ekibi Arsenal'i eleyen Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi maçlarını takip edecek olan futbolseverler, Bayern Münih-Real Madrid maçının saati ve yayıncı kuruluşu hakkında bilgi edinmek istiyor. Karşılaşma canlı olarak yayınlanacak. Peki Bayern Münih-Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? Bayern Münih-Real Madrid maçı nereden izlenir? İşte Şampiyonlar Ligi maçlarını yayınlayan kanal

BAYERN MÜNİH-REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı Bayern Münih-Real Madrid maçıyla devam ediyor. Real Madrid ise Arsenal'i eleyen Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek.

Şampiyonlar Ligi maçlarının ekranlara geleceği kanal belli oldu. Buna göre Bayern Münih - Real Madrid maçı 30 Nisan Salı günü saat 22:00'da başlayacak. Şampiyonlar Ligi maçları Exxen ve TV 8.5'tan canlı yayınlanacak.

BAYERN MÜNİH-REAL MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA, NEREDEN İZLENİR?

Bayern Münih ve Real Madrid arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi yarı final maçı bu akşam gerçekleşecek.

30 Nisan Salı günü saat 22:00'da başlayacak olan Bayern Münih - Real Madrid maçı TV8,5'te şifresiz olarak izlenebilecek.

Bayern Münih-Real Madrid maç kadrosu belli oldu! Arda Güler Bayern Münih-Real Madrid maçında oynayacak mı? İşte muhtemel ilk 11'ler

Yarı finalin diğer ayağındaysa Borussia Dortmund-PSG mücadelesi oynanacak. Borussia Dortmund - PSG maçı ise 1 Mayıs Çarşamba günü saat 22:00'da başlayacak. Yarı final rövanş müsabakaları ise 7-8 Mayıs'ta oynanacak.

Bu sezon Paris Saint - Germain, Barcelona karşısında kazanarak son 4 takım arasına kaldı. Bundesliga'da beklenen performansın uzağında kalan Dortmund ise çeyrek finalde Atletico Madrid'i mağlup ederek yarı finale yükseldi.