Bayer Leverkusen'den Xabi Alonso'nun geleceği için açıklama

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'in Genel Müdürü Simon Rolfes, adı Liverpool ile gündeme gelen teknik direktörleri Xabi Alonso için açıklamalarda bulundu.

Liverpool'da Klopp'u n ayrılığı sonrası koltuğun en güçlü adayı olarak Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Xabi Alonso gösteriliyordu. Alman cephesinden İspanyol hoca ile ilgili açıklama geldi.

"XABI ALONSO'NUN BİZİMLE KALACAĞINA İNANIYORUM"

Bayer Leverkusen Genel Müdürü Simon Rolfes, Sport1'e yaptığı açıklamada, Xabi Alonso'nun neden Bayer Leverkusen'den gitmeyeceğini 3 maddede açıkladı. Rolfes, "1- Hem Alonso hem de ailesi kendisini burada son derece rahat hissediyor. 2- Kulüpte nelere sahip olduğunun farkında. 3- Leverkusen'de çok iyi bir takıma sahip ve gelecek yıl kadromuza yapacağımız takviyelerle birlikte kesinlikle üst düzey bir takımımız olacak. Tüm bunlar ve kontrat durumundan dolayı Xabi'nin bizimle kalacağına inanıyorum." dedi.

BAYER LEVERKUSEN NAMAĞLUP LİDER

Bayer Leverkusen son olarak ligde en yakın rakibi Bayern Münih'I 3-0 yenerek Bundeliga'da liderliğini perçinlemişti. Xabi Alonso'nun öğrencileri ligde namağlup tek takım.