Bay haksız rekabetle 2024'e kadar

Galatasaray'ın efsane kalecisi Fernando Muslera, Galatasaray'la mukavelesini 3 yıl da uzattı. Uruguaylı eldiven, 3 milyon 750 bin euroluk senelik maaşını 2.5 milyon euroya indirdi. İmza töreninde de ''2. evimdeyim. 2. ailemleyim. Çocuklarım da Türk sayılır.'' diyerek Türkiye sevgisini dile getirdi.

AKŞAM

Galatasaray, 10 yıldır takımın kalesini başarıyla koruyan Uruguaylı eldiven ile basın önünde 2024'e kadar nikah tazeledi. Muslera, "Eski kaptanımız Erhan Önal'ı kaybettik. Tüm camiaya baş sağlığı diliyorum. Galatasaray'daki 10. senem ve 3 sene daha buradayım. Zamanında ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anlıyorum. Birçok isimle çalıştım, hepsi bana bir şeyler kattı. Kolay değil 15 bin km uzaktayım ülkemden ama burada 2. evimde gibiyim." diye konuştu.

Joachim Löw'den sinyal

3 SENE SONRA BIRAKMAM!

Nando, "G.Saray benim 2. ailem. Bana insanlık olarak da, kariyer olarak da, karakter olarak da çok şey kattı. Burada büyüdüm, geliştim, başarılar kazandım. Çocuklarım burada doğdu, Türk sayılırlar. Kaç tane kupa varsa hepsine talibim. 5. yıldızı da görmek istiyorum. 3 sene sonra futbolu bırakmayacağım. Emeklilik sonrası belki sportif direktör, belki antrenör, belki de kaleci antrenörü olurum. Belki de ülkeme gidip bütün gün plajda güneşlenirim." dedi.

RÜŞTÜ İLK SIRADA

Muslera, "Kalecilik çok zor bir meslek, telafi - si yok. Türk efsane kaleci Rüştü'yü ilk sıraya yazabilirim. Günümüzde ise Mert, Altay, Uğurcan, İrfan Can, Ersin beğendiğim isimler" dedi.

DERBİDE BERABERLİK

Galatasaray Başkanı Cengiz, "Muslera, 3 milyon 750 binden 2.5 milyon euroya indi. ABD'den iyi bir teklif vardı. Buna rağmen kaldı. Beşiktaş-F.Bahçe derbisiyle ilgili de iki tarafın da üzülmemesini isterim." diyerek beraberlik temennisinde bulundu.

BAŞKAN OLUR!

Galatasaray Başkanı Cengiz, "Kendisinin Drogba ve Sneijder'le arasında esprisi vardı. Türk vatandaşı da olursa inşallah bir gün G.Saray'a başkan da olur." dedi.

Ozan Kabak, maçın adamı

ALBAYRAK'TAN ÇİFTE MÜJDE

Abdurrahim Albayrak, "Luyindama ve Marcao ile de yeni sözleşme için büyük ölçüde anlaştık. Haftaya onlar için imzayı başkanımızın önüne getireceğiz. Mustafa Muhammed ile ilgili bütün opsiyon Galatasaray'da." dedi.

Ryan Donk'a 34'ünde milli davet