Batuhan Karadeniz yeniden 1. Lig'de! 4 yıl sonra geri dönüyor: Sürpriz transfer

Türk futbolunun en büyük hayal kırıklıklarından olan Batuhan Karadeniz, takım takım gezmeye devam ediyor. 2021-22 sezonu başında Iğdır FK ile 2 yıllık kontrat imzalayan tecrübeli forvet, kulüpten ayrıldı. Batuhan Karadeniz'in yeni takımıyla ilgili de flaş bir iddia ortaya atıldı.

aksam.com.tr

Batuhan Karadeniz beklenmedik bir şekilde Iğdır FK'ye veda etti. Deneyimli futbolcunun Spor Toto 1. Lig'in yeni ekibine dönmesi bekleniyor. İşte Batuhan Karadeniz'in sürpriz transferinin detayları...

BATUHAN KARADENİZ'İN SON DURAĞI IĞDIR FK OLMUŞTU

Beşiktaş altyapısında yetişen ve henüz 16 yaşında A takıma yükselen Batuhan Karadeniz'in kariyeri istediği gibi gitmemişti. Trabzonspor da dahil birçok takımda tutunamayan Batuhan Karadeniz'in son takımı Iğdır FK olmuştu.

153 BİN EURO ÖDEDİLER

Iğdır FK sürpriz bir şekilde Batuhan Karadeniz için 1461 Trabzon'a 153 bin euro ödeyerek deneyimli golcü ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Iğdır FK ile ligde 26 maça çıkan Batuhan Karadeniz 16 gol, 3 asistlik iyi bir performans sergilemişti.

AYRILIĞI DUYURDU

Ancak Batuhan Karadeniz beklenmedik şekilde Iğdır FK ile yollarını ayırdığını açıkladı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayan 31 yaşındaki futbolcu, yeni takımını kısa süre içinde açıklayacağını duyurdu.

YENİ TAKIMI SAKARYASPOR MU OLUYOR?

Öte yandan spor264.com.tr'nin haberine göre Batuhan Karadeniz, Sakaryaspor'un gündeminde. Spor Toto 1. Lig'in çiçeği burnunda ekibi Sakaryaspor, Tahir Babaoğlu'nun yerine Batuhan Karadeniz'i transfer etmek için kolları sıvadı.

Sakaryaspor yönetiminin tecrübeli golcüye resmi teklifini ileteceği belirtildi.

aksam.com.tr