Batsman şehrini korudu

58'de Porozo'yu durduramayan F.Bahçe'de Mert Hakan 64'te sahne aldı. Baskısını artıran Fener, 90+6'da Batshuayi ile 3 puanı alarak maç fazlasıyla lider oldu.

AKŞAM SPOR

Taraftarlar, Rade Krunic'i oyundan çıkarken ıslıkladı.

Michy, bu sezon FB'nin en geç golünü attı (95:12).

Mert Hakan, Süper Lig'de ilk frikik golünü kaydetti.

İKİ PENALTIMIZ VERİLMEDİ

F.Bahçe Yöneticisi Selahattin Baki, penaltı tartışmaları ve Galatasaray'ın paylaşımıyla ilgili konuştu: "2 tane net penaltımız verilmedi. Ferdi ve Oosterwolde'nin pozisyonu penaltıydı. Takım refleks gösterince bir facianın, bir operasyonun eşiğinden dönüldü. TFF'nin aklını başına devşirmesini bekliyoruz. F.Bahçe'nin sinir uçlarıyla oynamasınlar. Utanmazlar! G.Saray'ı tebrik ediyorum. Kendilerini ve tarihlerini bir kelimeyle izah etmişler." G.Saray Sportif A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı ise "Türk futbolu adına talihsiz bir akşam" dedi.

EL YOK! UTANMAZLAR!

Galatasaray Kulübü, maçın hemen ardından resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda penaltı ile ilgili "Bu pozisyonda el yok, sizin o kirli elleriniz var! Utanmazlar!" açıklamasını yaptı

10

Bu sezon Süper Lig'de Pendikspor ile birlikte oyuna sonradan dahil olan oyuncuları en fazla gol atan takım Fenerbahçe.

70

Bu sezon ligde 70 gol atan Fenerbahçe, lig tarihinde 27'nci maçlar itibarıyla sadece 1988/89'da daha yüksek bir sayıya ulaştı.

70 gol - 2023/24

70 gol - 2005/06

78 gol - 1988/89

NET POZİSYONLARI YOK

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maçın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Golle beraber hemen hamleleri yaptık. Daha fazla rakibin üzerine giderek ve tempoyu arttırarak, daha fazla direnç koyduk. Çağlar ile konuştum. 'Hocam eline çarptı. Net penaltı. Eline çarpmasa ben vuracaktım zaten' dedi. Hadi bu penaltının haricinde bizim başka verilmeyen net penaltımız var. Buna cevap verecekler mi? Golün haricinde bir tane pozisyonları var mı? Bizim 8 tane var. Rade Krunic bu değil. Zamanla daha iyi olacağına inanıyorum. Uzun yıllardır böyle bir şampiyonluk yarışı olmamıştı. İki takım da çok iyi mücadele ediyor. Rakip takım daha avantajlı diyemem,Son ana kadar bu böyle gidecek gibi duruyor.