Batshuayi'ye dikkat edin!

17'de penaltıdan avlayan Batsman, 29'da penaltı kaçıran Gaziantep'e 31'inci dakikada cezayı kesti. Takımını çeyrek finale yükseltti. Yıldız forvet performansıyla, gol orucuna giren Dzeko'nun önüne geçti.

AKŞAM SPOR

Gaziantep, 45. dakikada Furkan'la direğe takıldı.

Joshua King, devre arasında yerini Tadic'e bıraktı.

Michy, bu sezon 29 maçta 17 gol atmayı başardı...

04.17'DE HAYAT DURDU!

6 Şubat 2023'te saat 04.17 ve 13.24'te Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler, Türkiye'yi yasa boğmuştu. Hatay, Adıyaman, Kilis, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya, Şanlıurfa, Adana, Elazığ ve Gaziantep'te yıkıma yol açan depremlerde hayatını kaybedenler unutulmadı. Fenerbahçeli oyuncular "Unutmadık, unutmayacağız" Gaziantep FK'lı oyuncular ise "6 Şubat 04.17 unutmayacağız" yazılı tişörtlerle ısınmaya çıktı. Saygu duruşu sonrası başlayan mücadelenin 4. dakikasının 17. saniyesinde ise oyun durdu, stadyumda siren sesi duyuldu. Tribündeki taraftarlar, sahaya karanfi l atarak hayatını kaybeden vatandaşlarımızı andılar. Stadyumda duygusal anlar yaşandı.

İYİ HATIRLANMAK İSTİYORUM

KANARYA'NIN yıldız golcüsü Michy Batshuayi, maçın ardından "Oynayıp goller atarak takımıma katkı sağlamak istiyorum. Hem kulüp hem taraftarlar için önemli biri olmak istiyorum. Beni güzel hatırlasınlar istiyorum. Goller atarak kupalar kazanarak burada başarılar elde etmek istiyorum" dedi. Ferdi Kadıoğlu ise transfer söylentileri ile ilgili "Benim önceliğim Fenerbahçe. Burada kazanabileceğim kupalara odaklanmış durumdayım" ifadelerini kullandı.

ŞEHRİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, deprem felaketiyle ilgili konuştu: "Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Gaziantep şehrimizin de başı sağ olsun. İnşallah bir daha böyle bir felaketle karşılaşmayız..."