Baskın Kadıköy: Trabzonsporlulardan Fenerbahçe maçına ''Truva atı''

Trabzonspor bir yandan şampiyonluğa koşarken taraftarlar Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe derbisine kilitlendi. Her maça yoğun ilgi sebebiyle bilet bulmakta zorlanan Trabzonsporlu taraftarların Fenerbahçe maçına ''Truva Atı'' sokacağı iddiası ise gündeme bomba gibi düştü.

Trabzonspor'da maç biletlerine yoğun ilgi sonrası kombine için de binlerce taraftarın talebi devam ediyor. Bordo-mavililerde kombine satışları durduruldu. Artık her maç için ayrı bilet satışı yapılacak. 27 Şubat'ta Kayseri ile oynanacak lig maçı için kulübe şimdiden telefon, faks, mail ve diğer yollardan 20 bin bilet talebi geldiği bildirildi. Asıl bomba iddia ise İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe maçıyla ilgili...

Fotospor'un haberine göre İstanbul'da yaşayan Trabzonsporlular, takımlarını derbide yalnız bırakmamak için "Truva Atı" taktiği uygulayacak. Bunun için planlar yapılıyor.

Sayılarının binden civarında olduğu iddia edilen bu taraftar öncelikle PassoLig kartlarını Fenerbahçe tribününe girmeye uygun hale getirecek. Ardından belirledikleri bir tribünden toplu halde alım yapacaklar.

ALTLARINDA TRABZONSPOR FORMASI OLACAK

Bu tribünün maraton ya da kapalı olmasına dikkat edecekler. Çünkü iki kale arkasında da Fenerbahçe'nin taraftar gruplarıyla karşılaşmamaya dikkat çekecekler.

Bin kişilik taraftar grubu sarı-lacivert formalarla Kadıköy'e gidecekler. Altlarında ise Trabzonspor formaları olacak.

Stada girdiklerinde 61'inci dakika geldiğinde Fenerbhaçe formalarını çıkarıp, Trabzonspor formalarıyla şov yapacaklar.

Mbaye Diagne'de imdada Eyüpspor yetişti! Galatasaray krizi böyle aştı