Başkanlığa varım

''Tutunacak dalım kalmadı'' diyerek istifa eden Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur; ''Gelecekte başkan olacak mısınız?'' sorusuna, ''Gün oraya getirecekse yaparız. Reddettiğim bir şey değil'' yanıtını verdi.

AKŞAM SPOR

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, basın toplantısı düzenleyerek görevinden ayrıldığını açıkladı. Timur, istifası sırasında özetle şunları kaydetti: "İstifa etmekten başka çarem kalmadı, tutunacak bir dalım olsa tutunurdum. Ben de bırakmayı hiç istemiyorum öyle bir şey var ama hiçbir dal yok... Ben o işten nemalanan, o dedikleri kişiysem bırakmam lazım. O iğrenç insansam; herkes kalmamı istiyor... Ne güzel ortam hazır. Suyun başındayım, niye gideyim? G.Saray'ın asıl büyük problemi; içerisindeki kötü siyaset. Bu durum kulübe 1-2 şampiyonluk zararı vermiyor. Bir şeyler iyi giderken kötü olmasının sebebi bu siyaset. 10 şampiyonluk zarar veriyor, 1 Avrupa kupasına mal oluyor. Bana kimse sahip çıkmadı. "Gelecekte başkan olarak sizi görecek miyiz?' sorusuna ise Erden Timur, "Dursun Özbek bana hep '2024'te aday olmayacağım, başkan sen olacaksın' dedi. Bilemem. İster misiniz sorusuna şöyle diyorum... Her G.Saray taraftarı bunu ister. Gün oraya getirecekse yaparız. Reddettiğim bir şey değil" şeklinde cevap verdi.

F.BAHÇE İLE ALAKALI DEĞİL

ERDEN TİMUR: "F.Bahçe tarafından yapılan saldırıların ayrılmama zerre etkisi olmadı. F.Bahçe camiası da 'Oradan çıkarsa başına çok şey gelir' dediler. Ticaret Bakanlığı tarafından 8.5 ay incelendi şirketim. Neler neler oldu. Her noktasına zerresine şey yapıldı."