Başkan Recep Tayyip Erdoğan, spor dünyasını ilgilendiren kararları açıkladı: İşte halı sahaların açılacağı tarih

''Halı sahalar açıldı mı?'', ''halı sahalar ne zaman açılacak?'' soruları yanıt buldu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ''kademeli normalleşme'' kapsamında alınan kararları açıkladı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, tüm Türkiye'nin merakla beklediği "kademeli normalleşme" kararlarını duyurdu.

Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar arasında spor dünyasını ilgilendiren kararlar da yer alıyor:

- "Spor kulüpleri genel kurullarını haziranın ilk gününden itibaren, diğer kuruluşlar da ikinci yarısından itibaren gerçekleştirebileceklerdir."

- "Kahvehane, kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunapark gibi işletmeler kurallar çerçevesinde pazar günü hariç 07.00-21.00 arasında yarından itibaren çalışabilecek"

- "Salgın tedbirleri sebebiyle bu yıl seyircisiz oynanan Süper Lig'i, inşallah önümüzdeki sezonda tribünleri coşkuyla dolduracak olan taraftarımızla birlikte gerçekleştirmeyi ümit ediyoruz."

ANADOLU EFES'E TEBRİK

Anadolu Efes'i EuroLeague şampiyonluğu için tebrik eden Erdoğan, "Şampiyonluğu kazanmasında büyük emeği olan Ergin Ataman'ın da bu şampiyonluğu şehitlerimize armağan etmesini çok önemli görüyorum. Pek çok farklı branşta ülkemizin bayrağını göklere çeken tüm sporcularımızı tebrik ediyorum." dedi.

Erdoğan ayrıca, "Temmuz ayında bu kısıtlama süreleri ve günleri, vaka ve vefat sayılarındaki değişime, aşılamada kat edilen mesafeye göre yeniden belirlenecektir." şeklinde konuştu.