Başkan Erdoğan'dan şampiyonlara özel davet!

Başkan Erdoğan, Akdeniz Oyunları'nda ülkemizi temsil eden sporcularımızla görüştü, “Şahsım ve milletim adına en kalbi duygularla sizi selamlıyorum. İnşallah dönüşlerinde birlikte olmak üzere” dedi.

AKŞAM

19. Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden sporcuları desteklemek için Cezayir'in Oran kentinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kadın Milli Voleybol Takımı'nın İtalya ile oynadığı final maçını izledi.

Maçın ardından müsabakaları biten Tekvando Milli Takımı'nı ziyaret eden Kasapoğlu, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştü. Telefonda, madalya alan sporcuları tebrik eden Başkan Erdoğan, "Hakan'ın altın kaçırışına doğrusu çok üzüldüm. İnşallah en yakın zamanda telafi eder." dedi. Başkan Erdoğan, telefonda milli sporcuları tebrik ederek, onların elde ettiği başarılarla ülkenin ve kendisinin gururlandığını vurguladı.

"Milletim ve şahsım adına Akdeniz Oyunları'nda bizi temsil eden sporcularımızı en kalbi duygularla selamlıyorum." diyen Erdoğan, an itibariyle ulaşılan 42 altın madalyanın önemli bir başarı olduğunu dile getirdi. Şampiyonluğun sporcularımıza ve ülkemize çok yakıştığını kaydeden Erdoğan, "İnşallah dönüşlerinde birlikte olmak üzere." diyerek sporcuları davet etti.