'Başkan bizim için büyük şans'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmesinin ayrıntılarını açıkladı: “Cumhurbaşkanımız ile 1 saat görüştük. Çok siyasi ile görüştüm, çalıştım. Sayın Cumhurbaşkanımız gibisini görmedim. Spora dair her şeyden haberi var. Türk sporu için gerçekten büyük şans. Sporun her dalına son derece hakim.”

AKŞAM

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı yeni transferlerini basına tanıttı. Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanı Mustafa Cengiz, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cengiz, “Sayın Cumhurbaşkanı ile görüştüm. 1 saat görüştük evet. Ben 68 kuşağıyım. Çok siyasi ile görüştüm, çalıştım. Bakın tanıştım demiyorum, çalıştım diyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın her şeyden haberi var. Şok yaşıyorum, her şeye müthiş hakim. Sadece futbola değil, her şeye, her branşa hakim” dedi.

'Müslümanlar için birleşelim'

ZAMANINDA TEŞEKKÜR EDELİM 

Mustafa Cengiz, “Cumhurbaşkanımız ile vergi konusunda konuşmadım. Vergiyi ertelemek istiyorum. İki senede 500 milyon TL vergi ödedim. 300 milyon ödedim, 200 milyon borcum var. Ben açıklıyorum, başkaları da açıklasın istiyorum. Efendim yok gitti Cumhurbaşkanı’na biat etti. Yiğidi öldürün ama hakkını verin. Bunlar yakışmıyor. Türk sporu için büyük bir şans. Neden biz bir taşı alıp bir yerden bir yere götürene zamanında teşekkür etmiyoruz. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Newcastle United'a tarihi teklif

BİZİ İSTEMEYENİ İSTEMEYİZ 

Başkan, “Ben neden limitlerden rahatsız olayım? Benim rakibim ne kadar güçlüyse, ben o kadar güçlüyüm. Ama bir kural var. Ben buna uyarım, uymazsam anarşi ve kaos olur. Lansman yapıyoruz. Adam 60 milyon para vermiş. Ali Veli ne olacak, transfer ne olacak? Cevap veriyorsun, diyorlar bu başkan güvenlik kamerası görse konuşuyor. Cevap vermiyorsun, bak bak bak cevabı yok diyorlar. Herkes kendi destanını yazar. (Lemina için) 40 kere söyledim, Galatasaray olarak, bizi isteyen oyuncuyla birlikte oluruz” dedi.

Beşiktaş, Modeste ile prensip anlaşmasına vardı!

KAFAMIZA SIKIP GiDERiZ

Mustafa Cengiz, “Ali Koç’un hastanesinde bedava tedavi görmüşüz. Bunları yazdılar. Ali Bey’e sempatim var ama keşke çıkıp bunları yalanlasaydı. Bedava tedavi diye bir şey yok. Biz gerekirse kafamıza kurşun sıkıp gitmesini biliriz” dedi.

Fenerbahçe'de saha içi lider Sosa

KOÇ’U DA KABUL ETTİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Koç, görüşmede Başkan’a, Fenerbahçe’nin 2020-21 sezonu formalarını takdim etti.

Süper Lig'de devre arası krizi