Başakşehir GS maçı canlı izle Bein Sports Başakşehir Galatasaray canlı yayın kaç kaç?

Süper Lig’de haftanın nefesleri kesecek maçı Başakşehir Galatasaray canlı izle. beIN Sports canlı yayın ile ekranlara gelecek Başakşehir GS maçı izle. Ligin 16.haftasının kritik maçı şampiyonluk yolunda birçok takımın geleceğini de belirleyecek. Ligde en yakın rakibinin 7 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Başakşehir, bu maçı kazandığı takdirde şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj sağlayacak. Galatasaray ise ligdeki haftalardır kötü gidişine dur demek istiyor. Fatih Terim’in öğrencileri, sakatlarının iyileşmesi ve birkaç cezalı oyuncunun sahaya dönmesiyle birlikte, Başakşehir’i mağlup ederek şampiyonluğa tutunmak istiyor. İşte, Başakşehir Galatasaray maçı canlı izleme linki. Haberimizde bulunan canlı yayın linkine tıklayarak maçın heyecanını dakika dakika yaşayabilirsiniz. Başakşehir ile Galatasaray, Süper Lig'de 20 kez karşılaştı. Galatasaray'ın bu maçlarda 10-6'lık üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasındaki 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

beIN Sports canlı yayın ile Başakşehir Galatasaray maçı canlı izle. Ligde nefesler tutuldu ve Başakşehir ile Galatasaray arasında oynanacak maça geri sayım yapılıyor. Başakşehir Galatasaray canlı izle linki futbol severlerin merak konusu oldu. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 19:00’da başlayacak maçta hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk’ün yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Bu zorlu maç öncesi Başakşehir 33 puanla ligde liderlik koltuğunda oturuyor. Galatasaray ise 25 puanla 7. sırada bulunuyor. Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son yedi maçın birini kazanabildi (4B 2M) ve sadece kazandığı karşılaşmada kalesini gole kapattı. Son üç maçta galip gelemeyen sarı kırmızılılar (2B 1M), en son Şubat-Nisan 2016 arasında ligde bundan daha uzun bir kazanamama serisi yaşamıştı (4B 3M).

BAŞAKŞEHİR GALATASARAY CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞAKŞEHİR’DE SON DURUM

Son yıllarda ligin zirvesinin gediklisi haline gelen Medipol Başakşehir’de bu sezon keyifler yerinde. Ligde fırtına gibi esen ve çok zor yiyen Başakşehir, topladığı 33 puanla en yakın rakibi Kasımpaşa’nın 7 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor. Başakşehir ligde geçtiğimiz hafta Ankaragücü’nü deplasmanda mağlup etmiş ve rakipleriyle puan farkını açmıştı. Başakşehir’de bu maçta Manuel da Costa cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

GALATASARAY’DA SON DURUM

Konuk ekip Galatasaray, ligde son haftalarda üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla zirvenin uzağına düştü. Topladığı 25 puanla 7.sıraya gerileyen Galatasaray, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Rizespor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamamış ve rakibine 2 puan bırakmıştı. Sarı kırmızılı takımda Belhanda, Emre Akbaba ve Sinan Gümüş sakatlığı nedeniyle, Ryan Donk ise cezasından dolayı forma giyemeyecek. 

MAÇLA İLGİLİ İSTATİSTİKLER

Başakşehir ile Galatasaray, Süper Lig'de 20 kez karşılaştı. Galatasaray'ın bu maçlarda 10-6'lık üstünlüğü bulunuyor (4B).

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son yedi maçın birini kazanabildi (4B 2M) ve sadece kazandığı karşılaşmada kalesini gole kapattı. Son üç maçta galip gelemeyen sarı kırmızılılar (2B 1M), en son Şubat-Nisan 2016 arasında ligde bundan daha uzun bir kazanamama serisi yaşamıştı (4B 3M).

Süper Lig'de Galatasaray ile oynadığı son sekiz maçta 20 gol atan Başakşehir (maç başına 2,5), bu süreçten önceki 12 karşılaşmada rakip filelere 11 gol gönderebilmişti.

Galatasaray'ın Süper Lig tarihinde en az beş maça çıktığı deplasmanlar arasında, kalesinde maç başına en fazla gol gördüğü deplasman takımı Başakşehir (1,9).

Başakşehir bu sezon ligde topa en fazla sahip olan birinci (%59) ve rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan ikinci takım (355).

Başakşehir bu sezon Süper Lig'de kalesinde en az isabetli şut gören (37), en az gol yiyen (6) ve en fazla maçta kalesini gole kapatan takım (10).

Bu sezon Süper Lig maçlarının ikinci yarılarında en fazla gol atan ikinci takım Galatasaray (18), aynı zamanda maçlarının ikinci yarılarında en fazla gol olan ikinci ekip (30 ? attığı 18, yediği 12). Başakşehir ise bu alanda ligin sondan ikinci sırasında (15 ? attığı 12, yediği 3).

Galatasaray bu sezon Süper Lig'de toplamda (168), Başakşehir ise iç sahada maç başına (12,6) en az faul yapan takımlar.

Edin Visca, bu sezon Süper Lig'de yaptığı gol katkılarıyla takımına en fazla puan kazandıran isim (5 gol, 7 asist - 12 puan).

Fatih Terim, Süper Lig'de Galatasaray'ın başında 199 galibiyet elde etti. Galatasaray bu maçı kazanırsa, takımın Terim yönetimindeki 200. galibiyeti olacak. Terim, Süper Lig tarihinde bir takımın başında en fazla maç kazanan teknik adam.

TERİM VE ŞAŞ'IN CEZALARI SÜRÜYOR

Teknik direktör Fatih Terim ile antrenör Hasan Şaş, cezaları nedeniyle kulübede yer alamayacak. Ligdeki Fenerbahçe derbisinden sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Fatih Terim'e toplamda 10, Hasan Şaş'a ise 8 maç men cezası verildi. Terim, Süper Lig'de Kayserispor, Atiker Konyaspor, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor ile Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Keçiörengücü karşılaşmalarında takımının başında yer almayarak cezasının 5 maçlık bölümünü çekti. Medipol Başakşehir müsabakasında da saha kenarında olamayacak tecrübeli teknik adamın 4 maç cezası kalacak. Hasan Şaş'ın ise Medipol Başakşehir mücadelesi haricinde 2 maçlık daha cezası bulunuyor.

3 İSMİN CEZASI BİTTİ

Sarı-kırmızılı ekipte Fenerbahçe derbisinden sonra 5 maç men verilen Badou Ndiaye, Atiker Konyaspor müsabakasından sonra 3 maç ceza alan Serdar Aziz ile sarı kart cezası nedeniyle Çaykur Rizespor müsabakasında forma giyemeyen Fernando Reges, cezalarını tamamladı.

SON 12 MAÇTA 2 GALİBİYET

Galatasaray, son 12 resmi maçının sadece 2'sinde galip gelebildi. Sarı-kırmızılı takım, bu karşılaşmalardan 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyetle ayrıldı. Bu dönemde Süper Lig'de sadece Kayserispor maçını kazanan Galatasaray; Bursaspor, Fenerbahçe, Atiker Konyaspor ve Çaykur Rizespor'la berabere kalıp, Evkur Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş'a yenildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de Schalke 04 ile evinde berabere kalan sarı-kırmızılı takım, Alman ekibine deplasmanda mağlup oldu. Galatasaray, bu kulvarda Lokomotiv Moskova'ya deplasmanda ve Porto'ya sahasında kaybetti. Sarı-kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise TFF 2. Lig ekibi Keçiörengücü ile yaptığı maçı kazandı.